Moremo Repair Shampoo R - Saç Onarıcı Şampuan 300 ml

710 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Moremo Repair Shampoo R - Saç Onarıcı Şampuan 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Glowha Satıcı Ünvanı: AKİF KANIPEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4960554865
    Bu ürün Glowha tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Moremo Saç Onarıcı Şampuan

3 çeşit protein, organik içerikler ve 17 farklı amino asit ile zenginleştirilen Moremo Saç Onarıcı Şampuan sayesinde yıpranmış saçlarınızı hayata döndürebilir, yumuşak ve sağlıklı saçınızın keyfini ömür boyu çıkarabilirsiniz. Her saç tipine uygun olan Moremo Repair Shampoo, özellikle zayıflamış ve hasarlı saçlarınız için güçlendirici, nemlendirici ve onarıcı bir etki sağlar. Sağlıklı ve doğal bir saç bakım olanağı sunan bu şampuanda silikon, mineral yağ, paraben, katran boyası, tea, benzofenon ve sülfat yer almaz.

 
  • Zengin içeriğiyle saçlarınıza gereken onarımı sağlayan içerik
  • Tüm saç tiplerine uygun yapı
  • Saça zarar verebilecek maddeleri içermeyen yapı

Moremo Saç Onarıcı Şampuan Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Moremo Saç Onarıcı Şampuan Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Moremo Repair Shampoo 300 ml yorumları ile yumuşaklık ve ferahlık hissi, derinlemesine temizlik, yoğun nem, yoğun onarım, güçlendirme kabiliyeti, saçta kuruluk ve tahriş oluşturmayan nazik bakım konusunda yüksek memnuniyet oranına sahip olduğunu kanıtlamıştır. Şampuan seçiminde en önemli madde kepek, saç dökülmesi, akne ve seboreik dermatit gibi saçta ve saç derisinde sorunlara yol açan tehlikeli katkı maddelerinden kaçınmaktır. Saçlarınız hem kullandığınız bakım ürünlerindeki kimyasallar hem de fiziksel olarak hasar görebilir. Saçınızın ihtiyacı olan doğal yağlardan yoksun kalması gibi etkenler de yıpranmasına sebep olur. Hasarlı saç derisinde su geçirgenliği artarak suyu içine çeker ve saç kabarır. Su kuruduğunda ise saç iner ve bu süreç saçlarınıza daha da zarar verir.

 

Moremo Saç Onarıcı Şampuan İçeriği

Moremo Saç Onarıcı Şampuan İçeriği

Hasar görmüş ve yıpranmış saçlarınızı onaran Moremo Repair Shampoo 300 ml, içeriğindeki katyonik polimerler ile negatif elektrik yüklenmiş hasarlı saçlara yapışarak saçınızı onarır. Özel içeriklerle formülize edilen Moremo Saç Onarıcı Şampuan 300 ml, saçın kütiküllerinden başlayarak orta katman korteksine kadar işleyerek saçı içten dışa doğru doğal bir şekilde onarır. Saçları ve saç derisini tahriş etmeden çeşitli proteinler, organik içerikler ve amino asitler ile zayıflamış saçlarınızı özenle onarır. Lesitin ve yulaf özü ile saçınızı yapılandırır, saç yüzeyinde oluşan hasarları onarıp saçlarınızı güçlendirir. 17 çeşit amino asit ve saçtaki hasarı iyileştiren organik saç besinleri içerir. Düşük kaliteli saç bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan paraben, sülfat, silikon, katran boyası, benzofenon, mineral yağ ve TEA içermez. Moremo saç onarıcı şampuan vegan dostu içeriğe sahiptir.

 

Moremo Saç Onarıcı Şampuan Ürün Özellikleri

Moremo Saç Onarıcı Şampuan Ürün Özellikleri

Silikon içeren şampuan ve saç bakım ürünleri saç tellerini geçici olarak sararak saçlarınızın daha yumuşak ve hacimli olmasını sağlasa da, kafa derisindeki gözenekleri tıkayıp saç dökülmesine neden olur. Saç yüzeyine yapışan silikon, saçtaki yararlı yağların emilimini engelleyerek saçların hasar görmesine sebebiyet verir. Moremo Repair Shampoo silikon içermeyen, amino asitler ve özel besleyici proteinler ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçınızı nemlendirerek sağlıklı ve yumuşak kalmasını sağlar. Alkolsüz ve silikonsuz formülü ile doğal yumuşaklık ve ferahlık hissini saçlarınıza kazandırır. Sentetik ve sert temizlik maddeleri saç yıpranması hatta saç kaybı gibi ciddi sorunlara yol açar. Moremo Onarıcı Şampuan ucuz ve sentetik temizleyiciler yerine saç ve saç derisi için sağlıklı Hindistan cevizinden elde edilen doğal temizleyiciler içerir. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.