9
Kalem Seti kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Mont Marte Premium Deluxe Boyama Seti ,174 Parça, Yüksek Kaliteli Çizim Seti, Zarif Ahşap Çanta

10.684 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Mont Marte Premium Deluxe Boyama Seti ,174 Parça, Yüksek Kaliteli Çizim Seti, Zarif Ahşap Çanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MONT MARTE 174 Parçalı Premium Karma Medya Sanat Seti - Çocuklar İçin Mükemmel Hediye! Ürün Özellikleri: Renk: Çok Renkli Yaş Aralığı: Çocuk Malzeme: Ahşap, Kauçuk Birim Sayısı: 1,0 adet Ürün Boyutları: 46,8x11,6x33,8 cm Ürün Ağırlığı: 4.78 Kilogram El Yönlendirmesi: Her İki Elini de Kullanabilen MUHTEŞEM SEÇİM - 174 Parçalı Premium Karma Medya Sanat Seti: MONT MARTE'ın bu muazzam sanat seti, sanatsal yeteneklerinizi keşfetmeniz için mükemmel bir başlangıç noktasıdır. Özel koleksiyonumuz, sanatçılar ve sanatseverler için eksiksiz bir sanat deneyimi sunar. Ayrıca, sanat yapmayı seven çocuklar için harika bir hediye fikridir. YÜKSEK KALİTELİ İÇERİKLER: Bu benzersiz sanat seti, akrilik ve profesyonel boyalar, sulu boyalar, yağlı boyalar, yağlı pasteller, güçlü keçeli kalemler ve uzun ömürlü renkli kalemler içerir. Mükemmel görüntü ve taslaklar elde etmek için yuvarlak ve düz fırçalar, kalemtıraş, farklı sertlik derecelerinde iki kalem ve bir silgi de dahildir. KONFORLU BOYAMA: Bireysel şeffaf bölmeler, boyama veya çizim yaparken kendinizi yaratıcı bir şekilde tamamen kaptırmanıza olanak tanır. Sanat malzemeleriniz iyi organize edilmiştir, böylece eşleşen renkleri aramak zorunda kalmazsınız. SINIRSIZ YARATICILIK: Resim yapmayı seven herkes bu sanat setiyle neşesini bulacak. Çeşitli sanat türleri için tahta bir kutu, hızlı eskizler ve renkli taslaklar için çizim malzemesi ve tuval veya kağıt üzerinde fikirleri hayata geçirmek için boyama malzemeleri içerir. MÜKEMMEL TASARIM: Sağlam ve dayanıklı ahşap gövde, zarif ve kaliteli işçilikle birleşir. Küçük metal bağlantılar, ahşap kasanın kolayca açılıp kapanmasını sağlar. Bölmeler menteşeler yardımıyla kolaylıkla açılıp katlanabilir. Çocuğunuzun Yaratıcılığını Özgür Bırakın - Şimdi Sipariş Verin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver