Mondo Sports Unicorn 4 Teker Paten Seti

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.129 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.180 TL

Ürün Bilgileri

Mondo Sports Unicorn 4 Teker Paten Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyzz Shop Satıcı Ünvanı: TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859023557500010 Vergi Kimlik Numarası: 8590235575
    Bu ürün Toyzz Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güzel havaların keyfini ayarlanabilir 4 Tekerli Unicorn Seti ile çıkarın! Ayarlanabilir kemeri, kolay giyinebilme, kaliteli malzemelerden üretilmiş ve özel tasarıma sahip bu Unicorn paten setini çocuklar çok sevecek! Set içerisinde bulunan dizlik ve dirseklik ile çocuklar güvenle özgürlüğün tadını çıkarabilecekler! Çantası sayesinde eğlenceyi her yere kolayca yanınızda taşıyabilir ve güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Set içerisinde
  • 4 tekerli Unicorn paten, dizlik ve dirseklik yer almaktadır. Çocukların
  • sosyal aktivite kazanmasına, bedensel gelişimlerine, yüksek kondisyon ve dayanıklılık, denge, koordinasyon ve özgüvenlerinin artmasına yardımcı olmaktadır. Türkçe kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Ayak numarası aralığı: 22-29 Maksimum taşıma kapasitesi: 20 kg. Paket ölçüsü: 27 x 12,5 x 23,5 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Mondo Sports Unicorn 4 Teker Paten Seti

Paten kaymak dışarıda yapılan bir aktivitedir. Çocukların severek yaptığı hobilerinin başında paten kullanmak gelir. Mondo Sports Unicorn 4 teker paten seti ile kız çocukları için özel olarak üretilir. Set 4 parçadan oluşur. Set içerisinde paten dışında dizlik ve kolluklar ve ayrıca taşıma çantası yer alır. Böylece çocuğunuz patenleri kullanırken dizlik ve kolluklar sayesinde düşmeye karşı önlem alabilir. Şık çantası da gittiğiniz ortamlara ürünü çanta içerisinde taşımanıza olanak sunar. 4’lü set ile oldukça pratik ve güvenli bir kullanım avantajı elde edebilirsiniz. Set sayesinde çocuğunuzun sosyal yaşamına ve hareket kabiliyetine yardımcı olabilirsiniz. Unicorn 4 teker paten seti ile çocuğunuz eğlenceli vakit geçirir. Güvenlik önlemlerinin de yer aldığı set sayesinde endişe duymadan çocuğunuzun eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

  • Güvenli kullanım
  • Şık tasarım
  • Bedensel gelişime destek

Şık Tasarımıyla Mondo Sports 4 Teker Paten Seti

Şık Tasarımıyla Mondo Sports 4 Teker Paten Seti

Çocuğunuzun hem bedensel gelişimine destek olmak hem de sosyal gelişimine katkı sunmak adına Mondo paten ile onun harika bir deneyim yaşamasına yardımcı olabilirsiniz. Derslerden arta kalan zamanda, tatillerde çocuğunuzla serbest zamanları en güzel şekilden değerlendirebileceğiniz bir eylem yapabilirsiniz. Set içerisinde yer alan takım şık tasarımı ile de çocuklarınızın severek kullanabileceği bir üründür. Ayarlanabilir kemer sayesinden ayağına rahatça oturmasını sağlar. Dizlik ve kolluklar sayesinde düşmelere karşı güvenli kullanım olanağı sunar. Mondo Sports Unicorn 4 teker paten seti kullananlar üründen memnundur. Kullanma kılavuzu da set içerisinde yer alır. Ayağınıza giydikten sonra kemerini güzelce sıkarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü kullandıktan sonra şık çantasının içerisine koyabilirsiniz. Böylece taşırken ve kullandıktan sonra kaldırırken size kolaylık sağlar. Çok işlevsel ürün ile çocuğunuzun eğlenerek yapabileceği harika bir deneyim imkanı ona sunabilirsiniz.

Mondo Sports Unicorn 4 Teker Paten Set Değerlendirmeleri

Mondo Sports Unicorn 4 Teker Paten Set Değerlendirmeleri

Çocuğunuzun eğlenerek vaktini değerlendirmesi adına kaliteli bir şekilde tasarlanan bu şık ürün ile onu mutlu edebilirsiniz. Ürün, sadece eğlenmek amacıyla değil çocuğunuzun bedensel ve zihinsel gelişimine yardımcı olmak için de tasarlanır. Şık tasarımı ile çocuklarınızın severek kullanabileceği bir üründür, Mondo Sports Unicorn 4 teker paten seti satın alarak siz de çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayabilir ve onu bu harika set ile çok mutlu edebilirsiniz. Boş zamanlarının en güzel şekilde değerlendirebileceği bir deneyim imkanı ona sunabilirsiniz. Bu işlevsel ve şık ürünü satın alıp kullandıktan sonra ürün hakkındaki yorumlarını yorum köşesinde paylaşabilirsiniz. Mondo Sports Unicorn 4 teker paten seti yorumları kısmında ürün hakkındaki değerlendirmeniz yapabilirsiniz. Tasarımı ve kullanımı ile kaliteyi konuşturan ürünü uygun fiyat aralıklarında satın alma imkanı bulabilirsiniz.

Mondo Sports Unicorn 4 Teker Paten Set Fiyatı

Mondo Sports Unicorn 4 Teker Paten Set Fiyatı

Paten seti kız çocukları için tasarlanmış şık bir üründür. Bu mükemmel ürün size dizlik, kolluk ve estetik çantası ile birlikte gelir. Serbest etkinlik zamanlarında çocuklarınızın zamanını en güzel bir şekilde değerlendirebileceği bir aktivite imkanı olan sunabilirsiniz. Güzel havalarda dışarının tadını çıkarmak ve enerjisini olumlu yönde tüketmesine imkan sağlamak için özel olarak tasarlanmış ürünü çocuğunuza hediye edebilirsiniz. Uygun fiyat ayrıcalıkları ile sunulan ürünü ekonomik fiyat aralıklarında satın alabilirsiniz. Mondo Sports Unicorn 4 teker paten seti fiyatı ile sizi mutlu eder. Ürün hakkında aklınıza takılan detayları yorumlar kısmından bulabilirsiniz. Fotoğrafların da yer aldığı yorumlar kısmından paten tasarım detaylarını da inceleyebilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat ayrıcalıklarıyla ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ürünü sevdiklerinizi sevindirmek için bir hediye olarak da tercih edebilirsiniz.