Monami Mon-ami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk

83,31 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
145,50 TL

Ürün Bilgileri

Monami Mon-ami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEZİH KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: NEZİH KİTAP KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631058083000015 Vergi Kimlik Numarası: 6310580830
    Bu ürün NEZİH KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mon-Ami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk - Mon-Ami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Monami Mon-Ami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk U1770

Pastel boyalar çocuklar için en çok tavsiye edilen kaliteli ürünler listesinde yer alır. Kolay kullanım imkanı sunan bu ürünler pek çok kişi tarafından severek kullanılır. Renkli resimler yapmanızı sağlayan bu kaliteli boyalar, dünyanın her yerinde popülerdir. 12 adet renk seçeneği sunan bu set sayesinde dilediğiniz renkte resimler yapmaya başlayabilirsiniz. Tüm özellikleriyle dikkat çeken bu ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Monami firması tarafından hazırlanan lider pastel boya karton kutu köşeli 12 adet renkli üründen dilediğiniz kadar satın alabilirsiniz. %100 garantili olarak üretilen Monami Mon-ami pastel boya karton kutulu köşeli 12 renk U1770 ürününün tüm özelliklerine göz atarak inceleyebilirsiniz.

  • 12 renk
  • Kolay kullanım
  • Renk seçenekleri

Monami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk Özellikleri

Ürün adından da anlaşılacağı üzere doğrudan 12 adet farklı renk tonundan hazırlanmıştır. Bu nedenle resim ve benzeri türden çalışmalarınızda dilediğiniz renk tonunu tercih edebilirsiniz. İstek tek renk tonundan ister karma renk tonundan ürünlerinizi pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Güncel pastel boya 12’li türüyle daha kaliteli ürünler oluşturabilirsiniz. Ürünü sıradan pastel boya türlerinden ayıran birçok özellikler söz konusudur. Bu kapsamda sıradan ürünlerde hatalı çalışmalar oluşturmanız söz konusudur. Bu da ciddi anlamda maliyet ve zaman kaybı yaşamanız anlamına gelir. Profesyonel pastel boya 12 renkli ürünle herhangi hatalı çalışmalar yapmazsınız. Böylece zamandan ve maliyetten avantajlı olabilirsiniz. İlk olarak Monami Mon-ami pastel boya karton kutu köşeli 12 renk fiyatı her bütçeye uygundur. Yurtdışındaki birçok eğitim kurumları doğrudan Monami Mon-ami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 renk yorumları yapıyor. Bu nedenle ürünün global anlamda geniş bir pazar ağına da sahip olduğunu vurgulayabiliriz.

Monami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk Yorumları

Ürünü kullananlar ise Monami Mon-ami pastel boya karton kutu köşeli 12 renk kullananlar katalogları üzerinden ürün hakkında kapsamlı bir şekilde yorum yapabiliyor. Bu ürün doğrudan veliler tarafından da kalitesi yönünde yorum yapılıyor. Bu bağlamda Monami Mon-ami pastel boya karton kutu köşeli 12 renk özellikleri bakabilirsiniz. Ürünü henüz ilk defa satın alıyorsanız, ürün kullanımı sonrasında yorumlarınızı doğrudan ilgili üretici firmadan bırakabilirsiniz. Böylece yeni müşterilerin ürün hakkındaki fikirlerini sunmasını sağlayabilirsiniz. Birçok avantajları olan Monami Mon-ami pastel boya karton kutulu köşeli 12 renk bu nedenle profesyonel eğitim merkezleri tarafından da toptan alınıyor. Ürünün en büyük avantajlarından biri, kullanımı kolay olmasıdır. Birçok benzeri türden ürünler öğrencilerinizde kafa karışıklığı ve moral bozukluğu meydana getirebiliyor. Fakat Monami Mon-ami pastel boya karton kutu köşeli 12 renk içeriği kaliteli olduğundan en avantajlı ürün listesinde yer alır. Böylece öğrencilerinizin zamandan en iyi şekilde faydalanmasını sağlar.

Monami Pastel Boya Karton Kutu Köşeli 12 Renk Fiyatı

Evinizin konforunda Monami Mon-ami pastel boya karton kutu köşeli 12 renk satın al kolayca kullanabilirsiniz. Bunun için herhangi eğitimler almanız gerekmez. Ya da çocuğunuzun farklı deneyimlere sahip olması gerekmiyor. Ürünü orijinal pastel boyalardan hazırlanmıştır. Bu nedenle sıradan pastel boyalar gibi kolayca akması ve çevreyi kirletmesi söz konusu değildir. Ürün son derece hijyeniktir. Bu nedenle ortamla kusursuz bir şekilde uyum sağlar. 12’li set boyalı olan ürün bu kapsamda ressam çalışmalarınızda da sizlere büyük faydalar sunacaktır. Dünyaca ünlü birçok ressamlar tarafından da bu tarz kaliteli ürünler tercih ediliyor. Trendyol'da yer alan bu kaliteli ve kolay kullanımlı ürünü avantajlı fiyat seçeneklerini değerlendirerek hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.