Momwell Organik Göğüs Ucu Balmı 30ml

349 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Momwell Organik Göğüs Ucu Balmı 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Momwell Satıcı Ünvanı: VEPA KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRETİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924004563800012 Vergi Kimlik Numarası: 9240045638
    Bu ürün Momwell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100% Doğal İçerik İçeriğindeki karite yağı (shea butter), hindistan cevizi, avokado, zeytin ve ayçekirdeği yağı karışımının etkisiyle göğüs ucunu beslerken, derinlemesine nemlendirmeye , hücre yenilenmesi sürecinin hızlandırılmasına yardımcı olur. Momwell Göğüs Ucu Balmı, yatıştırıcı ve besleyici formülü ile göğüs uçlarınızdaki hassasiyeti gidermeye ve yumuşaklığı kazandırmaya destek olur. Organik açıdan zengin içerikleri sayesinde aradığınız nemlendiricilik ve rahatlatma hissini anında kazandırır. Ağrılı, çatlamış göğüs uçlarını beslemek ve korumak için doğum öncesinde de rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca emzirme döneminde tahrişten kaynaklanan acıyı ve hassasiyeti gidermek için hızla etki edecek şekilde formüle edilmiştir. Pütürsüz bir kıvama sahiptir ve kokusuzdur. Emzirme, pek çok sağlık avantajının yanı sıra bebeğinizle bağ kurmanın harika bir yolunu sunar. Ancak her yeni annenin deneyimlediği gibi emzirmek hem bebek hem de anne açısından zorlu bir süreç olabilir. Bebeğiniz emzirmeyi öğrenirken tahriş olmuş, kurumuş, çatlamış ve ağrıyan göğüs uçlarıyla karşılaşma ihtimaliniz yüksektir. Neyse ki Momwell Göğüs Ucu Balmı %100 doğal içerikleri ile daha rahat bir emzirme deneyimi için yanınızda. Momwell Göğüs Ucu Balmı ile cildinizi doğal yumuşaklığına kavuşturarak hem siz hem de bebeğiniz için daha keyifli ve rahat emzirme deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz! Ürünlerimizde literatürde zararlı olduğu kabul edilen silikon, peg, paraben, parafin, fitalat, dimetikon, hydroquinon, sls, sles, petrolatum, alkol, tatlandırıcı, boya, fenoksietanol, florür, triklosan ve alkol gibi zararlı içerikler bulunmamaktadır. Ürünlerimiz UTS kayıtlıdır. Bu ürünümüzü 8690600408201 barkod numarasıyla sorgulayabilirsiniz. Bebeğiniz için Güvenilir, %100 Doğal Formül Hamilelik ve doğum sonrası boyunca meydana gelen birçok hormonal değişiklikten dolayı göğüs uçlarında hassasiyet oluşması doğaldır. Bu yüzden bebeğinizin yutması güvenli olmayan ürünler yerine tamamen doğal ürünlerle göğüs ucunu iyileştirmeniz önemlidir. Neyse ki Momwell Göğüs Ucu Balmı, kuru, tahriş olmuş ve çatlamış göğüs uçlarını rahatlatmak için tamamen doğal ve COSMOS Organic onaylı içeriklerle geliştirilmiştir. Hassas cilde uygulanması son derece kolay ve nazik olan balm, yumuşaklığın geri kazanılmasına, ağrının azalmasına ve tahriş olmuş cildin korunmasına yardımcı olur. Göğüs Ucu Balmı Nasıl Kullanılır? Göğüs ucu balmını uygulamadan önce ellerinizi iyice yıkayın. Her emzirme sonrasında veya ihtiyaç duydukça balmı göğüs ucunun tamamına nazikçe uygulayın. %100 doğal içeriklere sahip olduğundan emzirmeden önce çıkarmaya gerek yoktur.Uyguladığınız anda cildiniz tarafından hızlı bir şekilde emilir ve ağrıyan göğüs uçlarının iyileşmesine yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver