Momcozy Otomatik Kilitli Merdiven Kapısı Bebek ve Evcil Hayvanlar İçin Güvenli! Uzatılabilir Tasarım 140CM

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Momcozy Otomatik Kilitli Merdiven Kapısı Bebek ve Evcil Hayvanlar İçin Güvenli! Uzatılabilir Tasarım 140CM

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otomatik Kilitlenen Kapı Kapısı: Geri çekilebilir kapı açıldıktan sonra otomatik olarak kilitlenir, manuel olarak kilitlemeye gerek kalmaz. Kapı, birkaç saniye sonra otomatik olarak kilitlenir, bu da endişelenmeden ayrılmanıza olanak tanır. Geri Çekilebilir Tasarımlı Merdiven Kapısı: 83 cm yüksekliğinde olup, 140 cm'ye kadar uzatılabilir. Montaj yüksekliği isteğe bağlı olarak ayarlanabilir. Geri çekilebilir tasarım, kapının serbest bırakılması durumunda otomatik olarak geri çekilmesini sağlar. Tek Elle Açma: Merdiven kapısı tek elle açılabilir ve ağ serbest bırakıldığında otomatik olarak geri çekilir. Bebeği kucağınızda tutarken veya ağır yükler taşırken bile rahatlıkla kullanılabilir. İki Set Aksesuar: 2 takım ataşman ile gelir, böylece kolayca takılıp çıkarılabilir ve farklı yerlere taşınabilir. İç ve dış mekanlarda merdivenlere, kapılara, koridorlara monte edilebilir. Bebekler ve Evcil Hayvanlar İçin Mükemmel: Bebekleri tehlikeli yerlerden uzak tutmak için idealdir. Ayrıca evcil hayvanların dolaşmasını önlemek için de kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver