molhalat 8 mm Renkli İskota Örgü Yüzen Halat 3 Metre

Ürün Bilgileri

molhalat 8 mm Renkli İskota Örgü Yüzen Halat 3 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Halatcı Marin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Iskota örgü yüzen halat - Pp tekne bağlama halat menşei türkiye durum sıfır pp halat %100 polipropilen halat deniz araçlarında kullanımı idealdir. Mukavemeti yüksektir. Güneş ışınlarına ve deniz suyuna dayanıklıdır. Ürün dışı sarı, içi beyaz polipropilen iplik kullanılarak imal edilmiştir. Halat mantosunda kullanılan iplik bükümlü olması sayesinde uzun ömürlüdür. Ts en ıso 1346 12 mm (dayanım max 2200kg) Ürünün termin süresi 5 gündür ancak ürün stoklarımızda var ise aynı gün kargoya verilmektedir. SİPARİŞİM NE ZAMAN KARGO FİRMASINA TESLİM EDİLİR ?- Mağazamızdan hafta içi 12:00 - Cumartesi günü 10:00’ye kadar vermiş olduğunuz siparişler gün içinde kargoya verilecektir.- Kampanya dönemlerinde sipariş yoğunluğu gibi durumlarda ise en geç 1 gün içerisinde gönderim yapılacaktır.- Olağanüstü durumlarda mesaj veya telefon ile müşteriye kargo süresi ile ilgili bilgi verilip, müşterinin talebi doğrultusunda hareket edilecektir.- Kargo takip bilgilerini kargo şubesi, kargo sistemine giriş yaptığı anda sistemde görebilirsiniz. İADE - DEĞİŞİM İŞLEMLERİ- Almış olduğunuz ürünü iade etmek ya da değişim yapmak için, müşteri panelinden veya mağazamızdan destek alarak işlem yapabilirsiniz.İLETİŞİM- Sipariş durumu, ürün bilgisi, teslimat vs. gibi konulardaki bütün sorularınızı mağazamıza sorabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver