MOLE Plazma Pen Cihazı 15 Kademeli Dövme Silme , Göz Kapağı Kaldırma , Çatlak , Ben , Siğil , Kırışıklık

1.599 TL

Ürün Bilgileri

MOLE Plazma Pen Cihazı 15 Kademeli Dövme Silme , Göz Kapağı Kaldırma , Çatlak , Ben , Siğil , Kırışıklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vera Beauty Satıcı Ünvanı: CENGİZ IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4660517587
    Bu ürün Vera Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Cihazın uygulama alanları -göz kapağı, göz altı ve göz çevresi gençleştirme-Sıkılaştırma -'ksantelazma' denilen göz kapağındaki lekelerin giderilmesi -akne (sivilce) ve akne skarlar (sivilce izlerin), et benler, siğillerin giderilmesi -göbek çevresinde genişlemiş çizgilenmelerde -leke tedavisi -dudak üstünde çizgiler ve kırışıklıklar -yara ve ameliyat izleri -stria (çatlak) tedavisi Ürün şunlardır: 1 * plazma kalemi 10 * ince iğne 1 * usb kablosu 1 * ingilizce manuel Özellikleri: 1.En son teknoloji çip, güvenilirdir. 2.Farklı tedavi için 15 çeşit yoğunluğa sahiptir. Nokta ve çil üzerinde en alt seviyede kullanma imkanı. Dövme işlemlerinde yüksek güç. 3.Ameliyatsız leke çıkartma 4.Paslanmaz çelik spot kalem güvenlidir, toksik bileşeni yoktur, paslanmaz. 5.Lcd ekran elektrik ve yoğunluk seviyelerini gösterir. 6.Doğrudan usb ile şarj edilebilir, kolay taşıma ve kolay kullanım. Yüksek kapasiteli pil. 7.Şarj ettikten sonra 5 saatten fazla çalışabilir.
Geri Bildirim Ver