MOBGİFT Yeni Renk Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası

389,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
397,50 TL
8.6
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,90 TL

Ürün Bilgileri

MOBGİFT Yeni Renk Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mimarobahediyelik Satıcı Ünvanı: MİMAROBA HEDİYELİK ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621095132900001 Vergi Kimlik Numarası: 6210951329
    Bu ürün Mimarobahediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün materyali = Paslanmaz çelik
  • İç gövde dışı plastiktir.
  • Vakumlu ağız.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Mobgift Yeni Renk Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası

İşe, okula veya herhangi bir başka yere giderken yanınızda yemek götürmeye ihtiyacınız olabilir. Mobgi̇ft yemek termosu sefer tası müşterilerinden büyük beğeni toplayan oldukça kaliteli ve kullanışlı bir üründür. 2 ayrı kattan oluşan bu ürün, yemeklerinizi sıcak tutar ve uzun süre boyunca gıdaların sıcaklığını korur. İdeal ölçüleri ile fazla yer kaplamayan 2 katlı sefer tasını yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Müşterilerine büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün, şık bir tasarıma sahiptir. Zarif tasarımı ile oldukça güzel görünür. Gri rengiyle estetik bir görünüme sahiptir. Ayrıca pratik kullanımı ile müşterilerini her anlamda memnun eder. Ayrıca sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz şık bir üründür. Oldukça kaliteli malzemelerden üretilen bu termosu uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik materyal
  • Vakumlu ağız
  • Uzun süreli sıcaklık

Mobgi̇ft Sızdırmaz Yemek Termosu - Sefer Tası Özellikleri

Mobgi̇ft Sızdırmaz Yemek Termosu - Sefer Tası Özellikleri

Sıcaklığı uzun süre tutabilen kullanışlı yemek termosu sefer tasları her zaman ön plana çıkar. Şık tasarımlı Mobgi̇ft yeni renk gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu sefer tası M0193 ürün koduyla müşterilerine sunulur. 2 katlı bu ürün, paslanmaz çelik materyalden üretilir. Ürünün iç gövde dışı plastiktir ve oldukça kalitelidir. Müşterilerine hijyenik bir kullanım olanağı sağlar. İçerisindeki yemekleri 4 saat boyunca sıcak tutabilir. Ayrıca vakum ağızlı bu ürün, içindeki yemekleri veya sıvıları sızdırmaz. Böylece ürün içine çorba, çay, kahve gibi sulu yemekleri ve içecekleri de alabilirsiniz. Termos, tüm bu yiyecek ve içecekleri sıcak tutar. Mobgi̇ft 2 katlı sızdırmaz yemek termosu sefer tası birçok farklı alanda rahatlıkla kullanılabilen pratik bir üründür. Mobgi̇ft yeni renk gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu sefer tası kullananlardan büyük beğeni toplar.

Pratik Mobgi̇ft 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu

Pratik Mobgi̇ft 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu

Yemeğinizi ısıtmaya vaktiniz olmadığı zamanlar için hijyenik ve pratik termoslara ve sefer taslarına ihtiyacınız olabilir. Mobgi̇ft yeni renk gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu sefer tası ile gün içinde tekrar tekrar yemeğinizi ısıtmadan sıcak bir şekilde yiyebilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan bu ürünü spor yaparken, okula ya da işe giderken veya piknik yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Vakumlu ağzı ile bu termos, oldukça kaliteli bir yalıtım olanağı sağlar. Bu sayede tüm işlerinizi hallettikten sonra ya da çalışırken sıcak bir şekilde yemeğinizi yiyebilirsiniz. Yemeği tekrar ısıtmak zorunda kalmayacağınız için zamandan da tasarruf etmiş olursunuz. Ayrıca ürünün ideal ölçüleri ve iki katlı olması ile alan tasarrufu da sağlayabilirsiniz. Gri renkli bu sefer tası termosu ile keyifli bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz.

Uygun Mobgi̇ft Yemek Termosu - Sefer Tası Fiyatları

Uygun Mobgi̇ft Yemek Termosu - Sefer Tası Fiyatları

Mobgi̇ft yeni renk gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu sefer tası fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikler ele alınarak belirlenir. Paslanmaz çelik malzemeden tasarlanan 2 katlı yemek termosu sefer tası dayanıklı ve kaliteli olur. Uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Gri rengi ile oldukça şık bir üründür. Bu ürünü spora veya okula giderken yanınızda taşıyabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yemeklerinizi uzun süre sıcak tutan bu ürün ile aradan geçen zamana rağmen yiyeceğinizi sıcak bir şekilde tüketebilirsiniz. Termos, ayrıca çorba, çay gibi sıvıları da içinde barındırabilir ve sızdırmaz. Ekonomik, hijyenik, pratik ve ergonomik bir üründür. Mobgi̇ft yeni renk gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu sefer tası yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.