Mobass Mb-600.4 2x150w Rms Bass Kontrollü Oto Anfi

2.396,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL

Ürün Bilgileri

Mobass Mb-600.4 2x150w Rms Bass Kontrollü Oto Anfi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eminal Satıcı Ünvanı: MUHAMMED ALİ YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9391070499
    Bu ürün Eminal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOBASS MB-600.44KANALLI OTO ANFİBASS CONTROLLÜ4 x 55 RMS @ 4ohm 2 x 150 RMS @ 2ohm 4 X 90 RMS @ 4ohm

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 150 Watt
  • Hoparlör Şekli Oval
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mobass Mb-600.4 2x150W RMS Bass Controllü Oto Amfi Fidan

Amfiler, yüksek ses için kullanılan ürünlerden biridir. Kaliteli amfiler ses ve müziklerin net bir şekilde duyulmasını sağlar. Mobass MB-600.4 2 x 150w RMS bass kontrollü oto amfi fi̇dan, gelişmiş özellikleri ile büyük beğeni toplar. Kolay bağlantı yapılabilen tasarımı kısa süre içinde kaliteli seslere kavuşmanızı sağlar. Bağlantı için gereken tüm parçalar kutu içerisinde gelerek pratik bir şekilde bağlama fırsatı sunar. Güçlü ses çıkışı için sıklıkla tercih edilen bu ürün arabanızda ya da evinizde keyifli bir şekilde müzik dinlemenize olanak tanır. Çok yer kaplamayan boyutu sayesinde kolay bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. İstediğiniz şekilde bas kontrolü yapabilir, müzik zevkinize göre ayar yapabilirsiniz. Yüksek frekans çıkış desteğine sahip bu ürün ile müziklerinizi keyifli bir şekilde dinleyebilirsiniz.

  • Yüksek frekans çıkış desteği
  • Kolay bağlantı avantajı
  • Bas kontrol ayarları

Mobass MB-600 Bas Kontrollü Oto Amfi Özellikleri

Kaliteli ve dayanıklı materyallerden üretilen amfiler her zaman ön plana çıkar. Dikdörtgen şekline sahip Mobass MB-600.4, kolay taşınabilir boyutu sayesinde araba içinde az yer kaplar. Köprülenebilir yapısı sizi her anlamda memnun eder. Yüksek frekans çıkışı için ayarlar yapabilmenize olanak tanıyan cihaz, kulak zevkinize göre ayar yapıp müzik dinleme avantajı sağlar. Yüksek seslerin kaliteli ve temiz bir şekilde çıkmasına aracılık ederek müziğin sözlerini net bir şekilde duyabilme imkanı tanır. 150 W ses çıkış gücüne sahiptir. Bas ayar olanağı sunan bu ürün güçlü ses çıkışı sayesinde müziğe derinlik katar. 4 kanalı bulunan tasarımı ile beğeni kazanır. 4 adet bağlantı yapma fırsatı sunan bu ürün sayesinde istediğiniz seslere ulaşabilir, eğlence seviyesini yükseklere çıkarabilirsiniz. Arabasında müzik dinlemeyi seven arkadaşlarınıza bu amfiyi hediye ederek kaliteli sese kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Mobass MB-600 Bas Kontrollü Oto Amfi Avantajları

Arabanızda müzik dinlerken baslar ile daha fazla eğlenmek isteyebilirsiniz. Bass kontrollü amfi, ayarlanabilir basları sayesinde dinlediğiniz müzik türüne göre bası yükseltip kısabilmenizi sağlar. Böylece kulaklarınızı rahatsız etmeden şarkılarınızı dinleyebilir, şarkı sözlerini net şekilde duyabilirsiniz. Şarkılarda cızırtıyı önleyen bu ürün, çok yüksek frekanslarda dahi temiz ve kaliteli sesler elde etmenize olanak tanır. Dayanıklı yapıya sahip bu cihaz, kaliteli fanı sayesinde ısınma yapmaz ve parçaların yanmasını önler. Hiçbir şekilde ayar yapmadan dahi kullanılabilen yapısı şarkı çalarken üst düzey performans sergiler. İster basların ayarını yaparak ister montajı yaptıktan sonra hiç ayar yapmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Mobass MB-600.4 2 x 150w RMS bass controllü oto amfi fi̇dan yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Mobass MB-600.4 2 x 150w RMS Bass Kontrollü Oto Amfi Fiyatı

Mobass MB-600.4 2 x 150w RMS bass kontrollü oto amfi fi̇dan fiyatı belirlenirken ürünün tüm kaliteli ve kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Pratik bir şekilde hoparlör bağlantısı yapma olanağı tanıyan bu ürün, sizi her anlamda memnun eder. 4 adet hoparlör bağlanabilen tasarımı, hoparlörü farklı noktalara koyarak her yerden sesi kolayca duyabilmenizi sağlar. Hoparlör ile bağlanan teyp sayesinde tüm müzik tarzlarını sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Parazit ve cızırtı önleyen özel bölümü ile üstün performans sergiler. Müziğin temiz bir şekilde duyulmasını sağlayarak keyifli bir şekilde yolculuk yapmanızı sağlar. Arabada yolculuk yaparken eğlenceli vakit geçirmek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Pratik bir şekilde monte ederek zaman kaybetmeden kullanmaya başlayabilir, şarkılarınızı dinleyebilirsiniz. Dayanıklı ve gelişmiş özelliklere sahip bu amfiye Trendyol aracılığıyla pratik ve ekonomik şekilde ulaşabilirsiniz.