mla protein Pro Shaker 700ml (BPA FREE)

99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

mla protein Pro Shaker 700ml (BPA FREE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MLA Protein Satıcı Ünvanı: GKM MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396121582600001 Vergi Kimlik Numarası: 3961215826
    Bu ürün MLA Protein tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 700ml Kapasiteli Premium BPA İçermeyen MLA Protein Shaker Product Description: Atletik performansınıza eşlik edecek olan bu yüksek kaliteli shaker ile artık protein tozlarınızı kolayca ve pürüzsüz bir şekilde karıştırabilirsiniz. İster evde ister spor salonunda, mükemmel bir karışım için tasarlanmış 700ml kapasiteli MLA Protein Shaker, sağlığınızı düşünerek üretilmiştir. BPA içermeyen bu ürün ile güvenle içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Ürün Özellikleri: - BPA içermeyen sağlığa uygun malzeme - Geniş 700 ml kapasite - Ölçekli gövde ile kolayca miktar ayarlama - Güçlü ve dayanıklı yapı - Ergonomik tasarım ve rahat tutuş - Sızdırmaz kapak sayesinde taşımada kolaylık - Kolay temizlenebilir yüzey ve bulaşık makinesinde yıkanabilir Ürün Faydaları: - Sağlığınızı gözeten BPA içermeyen yapı - Hızlı ve homojen karışım için özel tasarım - Pratik kullanım imkanı sunan geniş ağız açıklığı - Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeker - Aktif spor yaşantısını destekleyen yüksek kapasite - Spor çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz MLA Protein Shaker, yoğun tempolu spor rutininizde size en iyi destek olacak aksesuarlardan biri olacak. Her kullanımda mükemmel bir karışım sağlamak için bir tık uzağınızda!

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
  • Hacim 750 ml
Geri Bildirim Ver