Miyata Suşi Yosunu Sushi Nori 5 Yaprak

245 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Miyata Suşi Yosunu Sushi Nori 5 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RIZA BABA Satıcı Ünvanı: DÖRTYILDIZ SAĞLIK HİZMETLERİ GIDA MEDİKAL HAYVANCILIK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313092995600001 Vergi Kimlik Numarası: 3130929956
    Bu ürün RIZA BABA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detaylı Ürün Bilgisi : Nori, Porphyracinsinden Yenebilir Bir Deniz Yosunudur. Nihai Ürün, Japon Stili Kagit Imalatini Da Andiran Kesim Ve Yayarak Kurutma Islemi Temel Alinarak Yapilir. Nori Genellikle Susi Ve Nigiri Için Sarim Malzemesi Oara Kkullanilmaktadir. Ayrica Japon Eristesi Çesitlerinde Ve Çesitli Çorbalarda Da Çesni Olarak Kullanilir. Bu Tür Kullanimlarda Hemen Önce Hafifçe Kizartilir. Bundan Ayri Olarak, Tek Basina Yenildiginde Ise Soya Sosu, Çesitli Baharatlar Ile Birlikte Japon Tarzi Ise Seker , Kore Tarzi Ise Tuz Ile Beraber Kizartilir. Alerjen Bileşenler : - Özel Muhafaza ve/veya Kullanım Koşulları : SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ. Menşei ÇIN Besin Değerleri Enerji ve Besin Öğeleri : 100 GR Enerji (kj/kcal) : 289/1202 Yağ (g) : 3.4 Doymuş Yağ (g) : 1.1 Karbonhidrat (g) : 0.7 Şekerler (g) : 0 Protein (g) : 41 Tuz (g) : 1.9 İçindekiler İÇİNDEKİLER (BİLEŞENLERİN LİSTESİ) : Kurutulmuş Deniz Yosunu
Geri Bildirim Ver