Mitos Boyut Yayınları Fil Rüyası / Günsu Özkarar /

98,53 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mitos Boyut Yayınları Fil Rüyası / Günsu Özkarar /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “İyi oyunlar ortaya yeni bir şey koymaz. Ortada duranı bir çerçeveyle buluşturup konuşulabilir hale getirir. Rüya ile gerçeğin birbiri içinde eridiği ve tekinsizlik hissinin giderek yükseldiği Fil Rüyası’nda bu incelik mevcut.” Emre Uçaray “Fil Rüyası rüyaların gerçeklerle iç içe geçtiği kurgusu ve özgür diliyle cesur bir dünya kurmuş. Karakterleri çok gerçek ama bir o kadar da fantastik ve kurgusal. İkisinin arasında gidip geliyorsunuz. Onunla nefes alıp veriyor ve anında empati kuruyorsunuz. Çünkü metinde kendinizden parçalar buluyorsunuz. Fil Rüyası, tiyatro edebiyatında yeni, farklı ve cesur bir nefesin müjdesini veriyor.” Pelinsu Pir “Anne, kız... Terapist, danışan... Bir kadın, bir erkek... Güvensizlikle kurulan iletişimin içindeki korkular arasında, rüya ve gerçeklik algısının iç içe geçmesini anlatan, etkileyici, düşündürücü, sorgulatıcı bir oyun... Kendini çatısız, belki de köksüz hisseden genç bir kadının, evsiz kaldığıyla yüzleşmesi... Ama bu ne kadar gerçek, ne kadar rüya acaba?”

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Günsu Özkarar
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver