Misyon Dinamometre Yapım Seti Deney Malzemesi

64,90 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Ürün Bilgileri

Misyon Dinamometre Yapım Seti Deney Malzemesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HUREGGO CONCEPT Satıcı Ünvanı: MEHMET EMİN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463048957200019 Vergi Kimlik Numarası: 2770001279
    Bu ürün HUREGGO CONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dinamometre Deney Seti

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Misyon Dinamometre Yapım Seti Deney Malzemesi

Cisimlerin günlük hayatta bir kuvveti vardır. Bunu ölçmek için dinamometre kullanılır. Bir diğer adı da kuvvet ölçer olan bu alet yayların esneklik özelliklerinden yararlanılarak yapılır. Cisim yere doğru ne kadar çekilirse o cismin ağırlığı o kadardır. Dinamometrede ölçümü yapılan kuvvet Newton birimi N ile gösterilir. Misyon dinamometre yapım seti deney malzemesi 4 malzemeden oluşur. Malzeme olarak eşit bölmelere sahip boru, kancalı yay, çubuk ve düzeneği tutabilmek için bir halka bulunur. Bu set öğrencilere Fen Bilimleri dersinde deney yapmaları için yardımcı olur ve iş eğitimlerinde de kullanılır. Bu set ile öğrenciler bir yandan kuvvet ölçer yaparken bir yandan da bununla cisimlerin kuvvetlerini öğrenmiş olur. Fen Bilimleri derslerine katkı sağlayan kullanışlı ve eğlenceli bir üründür.

  • Eşit bölmeli bir boru
  • Kancalı bir yay
  • Deney seti

Misyon Dinamometre Deney Malzemesi Özellikleri

Misyon Dinamometre Deney Malzemesi Özellikleri

Öğrencilerin yazılı bir şekilde derste öğrendikleri kuvveti gerçek hayatta görmeleri önemlidir. Bu ürün öğrencilere deneyim kazandırır. Kuvvet ölçer bir yayın esnekliğinden yararlanılarak yapılır. Bir arabanın kuvvetini de ölçebilirken küçük ölçekli olanlarla da ufak bir cismin kuvveti ölçülür. Dinamometre yapım seti ölçeğin iç düzeneğini de anlamaya yardımcı olur. Eşit bölmeli bir boru, kancalı yay, çubuk ve bir halka vardır. Borunun ucunda bulunan mavi kapağa yay sabitlenir. Daha sonrasında borunun içerisinden çubuk geçirilir ve yay ile bağlantısı sağlanır. Mavi kapağın dış kısmında halka tutuşu kolaylaştırır. Rahat bir şekilde yapım seti hazırlanır. Öğrenciler derste istedikleri cisimlerin kuvvetlerini bu ürün ile ölçebilir. Bu ölçü aletinin büyük versiyonları ile araçların motor güçleri ölçülür. Ölçüm aleti ile pratik yapmış olan öğrenciler derslerde konuyu kolaylıkla anlayabilirler.

Okula Yardımcı Misyon Dinamometre Deney Malzemesi

Okula Yardımcı Misyon Dinamometre Deney Malzemesi

Çocuklar küçük yaşlarda deneyler yaparak dersleri anlarlar. Bu setle birlikte de derste öğrendikleri dinamometreyi yaparlar. İleride bu konuya meraklı olacak öğrenciler için öğretici bir set olur. Ürün kurulduktan sonra oluşan kuvvet ölçer ile deneylerini tamamlayabilirler. Oluşan kuvvet Newton birimi ile gösterilir. Ürün 4 malzemeli olduğu için bir araya getirmesi pratik olur. Mavi kapak delinir. Bir ucuna yay, bir ucuna da halka bağlanır. Yayın esnekliği sayesinde cismin bir kuvveti bulunur. Misyon dinamometre yapım seti deney malzemesi fiyat olarak öğrenci dostu bir üründür. Bu ürün çocuklara kuvvet kavramını tanıtmada yardımcı olur. Fen Bilimleri dersinde yazılı olarak öğrenilen bilgilerin fiili olarak faaliyete geçmesini sağlayabilirsiniz. Siz de evdeki meraklı öğrencinize yeni ufuklar açmak isterseniz Misyon kuvvet ölçer yapım setini tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Misyon Dinamometre Deney Malzemesi Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Misyon Dinamometre Deney Malzemesi Fiyatı ve Yorumları

Cisimlerin kuvvetlerini ölçebilmek için bu alet kullanılır. Bir otomobil motorunun beygir gücünü veya bir elmanın kuvvetini ölçebilirsiniz. Deney yapmayı seven meraklı küçük çocuğunuz varsa önceden bu ürünü alabilirsiniz. Bu set ile birlikte bunları merak eden çocuğunuzun sorularını cevaplayabilirsiniz. Eşyaların kuvvetlerine bakarken onunla birlikte kaliteli vakit geçirmiş olursunuz. Okullarda deneylerle pekiştirilen Fen Bilimleri dersi için uygun bir seçenektir. Sınıfta öğrenilen kuvvet bilgisinin oturabilmesi için dinamometre kullanılır. Bu set ile öğrenciler ölçü aletinin yapımını görmüş olurlar. Aleti yaptıktan sonra da sınıftaki herhangi bir eşyanın kuvvetini ölçerek öğrendiklerini pratiğe dökme imkanı bulurlar. Misyon dinamometre yapım seti deney malzemesi yorumları ve değerlendirmeleri üründen duyulan memnuniyeti gösterir. Kullanışlı özelliğe ve pratik bir kuruluma sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.