MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem

435 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: esaglikkozmetik Satıcı Ünvanı: DURDANE ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3720380285
    Bu ürün esaglikkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Misswell Cilt Beyazlatıcı Krem

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem

Misswell cilt beyazlatıcı krem cildin kurumasını önleyen, nemlendiren ve nemi uzun süre cilt bariyerlerine hapseden akıllı bir kremdir. Kaşıntıdan kaynaklanan yaraları, çatlakları ve kırışıklıkları hızla iyileştirebilir. Sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarının neden olduğu kızarıklık ve çatlakları onarabilir. Misswell cilt beyazlatıcı krem özellikleri ile beğeni kazanır.

 
  • Yaşlanma karşıtı
  • 50 ml hacim
  • C vitamini destekli

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem Özellikleri

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem Özellikleri

MISSWELL cilt beyazlatıcı krem, cildin kurumasını önleyen ve nemli kalmasını sağlayan beyazlatıcı özellikli bir kremdir. Kaşıntı nedeniyle ciltte oluşan yaraları hızla iyileştirir ve egzama türü dış hastalıkları tedavi edebilir. MISSWELL’i ciltte kaşıntıdan kaynaklanan kızarıklık, çatlak ve kırışıklıkları gidermek için kullanabileceğiniz gibi cildinizi kolajen ihtiyacını karşılamak için de tercih edebilirsiniz. Cilt beyazlatıcı krem; cilt lekeleri, siyah noktalar, hiperpigmentasyon gibi cilt sorunları olan kişiler için uygundur. Aynı zamanda, cildin rengini açmak isteyen kişiler de bu kremi kullanabilirler. Ancak cilt beyazlatıcı kremlerin kullanmadan önce doktora danışmak çok önemlidir. Çünkü bazı cilt tipleri için uygun olmayabilir ve başka cilt sorunlarına yol açabilir. Özellikle cildinizde hassasiyet, yanık, tahriş gibi sorunlar varsa cilt beyazlatıcı kremleri kullanmak için bir profesyonelin onayını almanız önerilir. MISSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem kullananlar tarafından oldukça olumlu yorumlar alır.

 

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem Kimler İçin Uygundur?

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem Kimler İçin Uygundur?

MISSWELL cilt beyazlatıcı krem, kuruluğu önleyen ve cildin nemli kalmasını sağlayan doğal bir yaşlanma karşıtı kremdir. Ciltteki yaraları hızla iyileştirebilir. Egzama, sedef hastalığı, güneş yanıkları ve diğer cilt hastalıklarını da onarabilir. Misswell cilt beyazlatıcı kremin ciltteki renk değişikliklerini, yaşlılık lekelerini ve sivilce izlerini tedavi ettiği kanıtlanmıştır. Ürün, hücresel aktiviteyi uyararak cildinizin doğal parlaklığını ve ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için formüle edilmiştir. Cilt beyazlatıcı kremler genellikle melanin üretimini azaltmaya veya cildin rengini açmaya yönelik özel bileşenler barındırır. İçeriğinde arbutin, kojik asit, vitaminden oluşan karışımlar bulunur. Bunlar cildin rengini açmaya yardımcı olurken, cildi nemlendirir ve nefes almasına zemin hazırlar. Ayrıca cildi koruma için UV filtreli koruma kalkanı da oluşturur. Her cilt tipi için uygun olmayan cilt beyazlatıcı kremleri kullanmadan önce doktorunuzdan onay almanız büyük önem taşır. Detaylı bilgi için MISSWELL cilt beyazlatıcı krem yorumları bölümünü inceleyerek kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

 

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem Kullanımı ve Fiyatları

MİSSWELL Cilt Beyazlatıcı Krem Kullanımı ve Fiyatları

MISSWELL cilt beyazlatıcı krem fiyatı ve performansıyla kullanıcılardan tam not alır. MISSWELL cilt beyazlatıcı krem, cildinizi aydınlatmak, onarmak ve korumak için C vitamini ve diğer yaşlanma karşıtı anti-oksidanlarla zenginleştirilmiştir. Özel formülü normal, kuru ve hassas ciltler dahil tüm ciltlerin pigmentasyonunu etkili bir şekilde iyileştirir. MISSWELL cilt beyazlatıcı kremi 1 ay kullandıktan sonra gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Misswell cilt beyazlatıcı krem, cildin beyazlamasına ve renginin açılmasına yardımcı olan yüksek kaliteli bir beyazlatıcı üründür. Yaşlanma ve hastalıklar gibi faktörler yüzünüzde veya vücudunuzda renk değişikliğine neden olabilir. Bu faktörler cildi etkilediğinde, cildinizin yüzeyinde melanin üretimi artar ve böylece birçok formda hiperpigmentasyona neden olur. MISSWELL beyazlatıcı krem 50 ml’lik şişelerinde kullanıcılara ulaşır. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilmeniz mümkündür.