1
Oto Bez ve Sünger kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

MissClean Çok Fonksiyonlu 2 In 1 Mikrofiber Araba Yıkama Fırçası Teleskopik Uzun Saplı Detay Fırçası

279,90 TL

Ürün Bilgileri

MissClean Çok Fonksiyonlu 2 In 1 Mikrofiber Araba Yıkama Fırçası Teleskopik Uzun Saplı Detay Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MissClean Satıcı Ünvanı: FURKAN CİHAT ERGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3222780279200001 Vergi Kimlik Numarası: 3570415814
    Bu ürün MissClean tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teleskopik saplı paspas ve kafası hızlı ve kolay temizlik için döndürülür. Araba, kamyon, kamyonet, suv, kampçılar ve off-road araçlarını temizlemek için iyidir. Ürün çeşitli işlevler için tasarlanmıştır. Paslanmayan alüminyum uzatma çubukları çeşitli çaplarda mevcuttur. Fırça kafası her ihtiyaca uygun çeşitli stillerde mevcuttur. Standart vidalı dişli ataşmanlar veya yenilikçi hızlı bağlantılar mevcuttur. Özellikler: Boyut: 46 inç (uzunluk) * 6.8 inç (genişlik).
  • Renk: yeşil.
  • Malzeme: Ince fiber şönil kumaş alüminyum alaşımlı paslanmaz çelik.
  • Paket şunlardır: 1 * çok fonksiyonlu 2 in 1 şönil mikrofiber araba yıkama paspas
  • Notlar: Manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm sapmaya izin verin.
  • Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.
Geri Bildirim Ver

Çok Fonksiyonlu 2 in 1 Mikrofiber Araba Yıkama Fırçası Teleskopik Uzun Saplı Detay Fırçası

Çok fonksiyonlu 2 In 1 mikrofiber araba yıkama fırçası teleskopik uzun saplı detay fırçası sayesinde arabalarınızı çok daha hızlı ve kaliteli bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bir arabaya sahipseniz, birçok sorumluluk da beraberinde size eşlik etmektedir. Özellikle son dönemlerde bu sorumluluklar gittikçe daha büyük masraflar yarattığı için insanlar da farklı çözüm yollarına yönelmektedir. Bu çözüm yolları içerisinde özellikle kişilerin, arabanın ihtiyaçlarını kendi imkanları ile gidermeye çalışmaları ön plana çıkmaktadır.

 
  • Fonksiyonel ve işlevsel
  • Farklı aparat ve başlık sistemleri
  • Kolay pişirme

Çok Fonksiyonlu Mikrofiber Detay Fırçası Özellikleri

Çok Fonksiyonlu Mikrofiber Detay Fırçası Özellikleri

Gerek sıklıkla kullanılan alanlar olması gerekse hijyenik açıdan arabalar düzenli olarak temizlenmelidir. Eğer boyanın üzerinde uzun süre lekeler kalırsa boya yavaş yavaş eriyecektir ve daha büyük masraflar çıkaracaktır. Bu sebeple arabalar düzenli olarak yıkanmalıdır. Eğer kendi başınıza araçlarınızı yıkamak isterseniz bu tarz fırçalara ihtiyacınız olabilmektedir. Arabanızı bu tarz gereçler ile çok daha kolay bir şekilde yıkayabilirsiniz. Arabalarınızı kendi başınıza yıkamak istediğinizde çeşitli malzemelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu malzemeleri toplu bir şekilde temin etmek zor olabilir. Aynı zamanda inatçı lekeleri kendi başınıza çıkartmak için genellikle iyi ürünleri tercih etmeniz gerekir. Aksi halde yapmış olduğunuz temizleme sizi pek memnun etmeyecektir. Öte yandan kullanım alanına göre doğru malzemeleri seçmek de daha hızlı ve kolay etkiler almanızı sağlayacaktır. Missclean çok fonksiyonlu detay fırçası en inatçı lekeler için bile arabanın hemen hemen her yüzeyinde kullanılabilir.

 

Çok Fonksiyonlu Mikrofiber Detay Fırçası Kullanımı

Çok Fonksiyonlu Mikrofiber Detay Fırçası Kullanımı

Araba fırçaları farklı malzemeler ile üretilir Bu malzemeler, aracın dokularına uygun bir şekilde seçilmektedir. Aynı zamanda arabanın uygulanan bölgesine göre hareket edebilen ve değişebilen başlıklı fırçaları tercih etmeniz gerekmektedir. Missclean 2 in 1 mikrofiber araba yıkama fırçası tam olarak araçlarınıza zarar vermeyecek özel malzemelerle üretilmektedir. Aracınızın hem iç yapısının hem de dış yapısının bütünlüğünün bozulmaması için üzerinde kullandığınız malzemelerin yapım maddeleri çok önemlidir. Bu noktada önemli olan kaliteli bir ürün seçmek olacaktır. Missclean teleskopik uzun saplı detay fırçası hem kaporta temizliğinde hem de iç alan temizliğinde çok aktif bir şekilde kullanılabilmektedir. Farklı aparatları sayesinde hemen hemen her alana uygun bir çalışma yapılabilmektedir. Bu noktada uzun yıllar kullanabileceğiniz elverişli bir fırçanız olacaktır. Aynı zamanda uzun saplarının da bulunması erişemediğiniz bölgelere rahat bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.

 

Çok Fonksiyonlu Mikrofiber Detay Fırçası Fiyatı ve Yorumları

Çok Fonksiyonlu Mikrofiber Detay Fırçası Fiyatı ve Yorumları

Arabalarına önem veren kişiler, düzenli bir şekilde arabalarını temizler ve sürekli bakımlı bir şekilde tutmak isterler. Birçok insan adeta bir hobi olarak bu süreci yönettiğinden ötürü doğal olarak temizlik malzemelerine karşı da bir ilgileri bulunmaktadır. Araç temizliği çok ayrı bir alandır ve özel temizlik parçalarına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu noktada çeşitli ürünler karşınıza çıkabilmektedir. Bu ürünün işlevsel özelliklerinden yararlanıp evinizde masraf yapmadan kendi başınıza arabanızın hem iç hem de dış temizliğini sağlamak istiyorsanız bu ürünler kullanıcılar için kolaylık sağlar. Diğer kullanıcıların fikirlerini görebilmek için Missclean çok fonksiyonlu detay fırçası yorum ve değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Bu sayede kendi isteğinize uygun bir malzeme olup olmadığını anlayabilirsiniz. Öte yandan her üründe kullanılan malzeme kalitesi ve işlevselliğe göre fiyatlar değişmektedir. Missclean çok fonksiyonlu detay fırçası fiyat detaylarını ve karşılaştırmasını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen temin edebilirsiniz.