Mioji Mio Smell 2x Aromaterapi Yedek Oda Kokusu - Gardenia Kokusu (1 ADET)

66 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mioji Mio Smell 2x Aromaterapi Yedek Oda Kokusu - Gardenia Kokusu (1 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sherman Satıcı Ünvanı: SHERMAN TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769177509300001 Vergi Kimlik Numarası: 7691775093
    Bu ürün Sherman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT: Yalnızca 1 adet koku şişesi gönderilecektir. Kutu içerisinde yalnızca 50ml oda kokusu + 1 adet filtre çubuğu mevcuttur. Diğer koku çeşitlerimiz için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz! ÖZELLİKLER Marka Mioji Model Mio Smell 2x Aromatereapi Oda Kokusu Koku Haznesi Kapasitesi 50ml Evcil Hayvan için kullanım Evcil hayvanların neden olduğu kötü kokuları giderir. (kedi, köpek, kuş vb.) Kullanım Süresi (yaklaşık) KADEME KOKU 1 3-4 GÜN 2 12-13 GÜN 3 (TAVSİYE EDİLEN) 20-24 GÜN 4 (OPSİYONEL) 50-60 DK Kutu İçeriği Mio Smell 2x Aromaterapi Kokusu x1 adet, Filtre çubuğu x1 adet, NOT Lütfen orijinal Smell 2x kokuları haricinde farklı bir koku, ürün vb. kullanmayınız. Ürünü yatırmayın, devirmeyin. Dik konumda kullanın
Geri Bildirim Ver