Minisan 15 Lt Yayık Ayran Tereyağı Makinesi

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Minisan 15 Lt Yayık Ayran Tereyağı Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minisan 15 Lt Yayık Ayran Tereyağı Makinesi
  • Komple Paslanmaz Çelik Gövde
  • 3 Pervane
  • Ultra Sistem ( %11 Daha Fazla Yağ)
  • Tahliye Borusu Timerli

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Minisan 15 L Yayık Ayran Tereyağı Makinesi

Yoğurt, peynir ve ayran gibi gıdalar hem kahvaltıda hem de akşam yemeklerinde sıklıkla tüketilir. Minisan 15 lt yayık ayran tereyağı makinesi süt ürünlerini kullanarak yeni besinler yaratmanıza imkân tanır. Bu cihaz sayesinde doğal yoğurttan hem tereyağı hem de ayran çıkarılabilir. Minisan yayık makinesi otomatik olarak çalışır ve fiziksel bir aktivite gerektirmez. Böylece kullanıcısının zamandan tasarruf etmesini sağlar. Sonuç olarak da hem doğal hem de sağlıklı süt ürünlerini sofralara getirir. Minisan yayık makinesi 15 lt elektrik ile çalışır. Bu makine evde kullanılması için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca gövdesi tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu materyal paslanmaya karşı son derece dayanıklıdır. Bu sayede uzun süre boyunca herhangi bir deformasyon belirtisi gözlemlenmez.

  • Pervane Sayısı: 3
  • Hazne Kapasitesi: 15 litre
  • Gövde: Paslanmaz Çelik

Minisan Yayık Ayran Tereyağı Makinesinin Özellikleri Neler?

Minisan Yayık Ayran Tereyağı Makinesinin Özellikleri Neler?

Minisan yayık makinesinin içerisinde toplamda 3 adet pervane bulunur. Bunlar elektrik enerjisi ile çalışır. Ayran ve tereyağının elde edilmesinde pervanelerin önemi büyüktür. Makineye su ve yoğurt eklendikten sonra bu parçalar dönmeye başlar. Ardından yağ topaklanmaya başlar. Ayrıca bu cihaz ayrıştırma konusunda da oldukça başarılıdır. Minisan 15 lt yayık makinesinin en önemli özelliklerinden birisi de haznesinin genişliğidir. Ürünün 15 litre kapasiteli haznesi sayesinde uzun bir süre tüketmenize yetecek kadar tereyağı ve ayran hazırlayabilirsiniz. Ayrıca her iki gıdanın da içerisinde yer alacak bileşenleri siz belirlediğiniz için tamamen güvenli ve sağlıklı yiyecekler elde edebilirsiniz. Böylece hem kendiniz hem de sevdikleriniz için lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.

Minisan Yayık Ayran Tereyağı Makinesinin Performansı Nasıl?

Minisan yayık makinesinin performansını artıran en önemli niteliği ultra sistemidir. Bu sayede daha verimli bir biçimde tereyağı çıkarılabilir. %11 daha fazla tereyağı elde etmenize imkân tanıyan Minisan yayık makinesinin temizliği de son derece kolaydır. Yayık makinesinin temizliği yapılırken iç kısmındaki pervaneler kolay bir şekilde çıkarılabilir. Her yayık yapma işleminden sonra bu ürün bol ve sıcak su ile yıkanmalıdır. Ürün hafif nemli bir bez ile temizlenmelidir. Ardından ise kuru bez kullanılarak işlem sonlandırılmalıdır. Bu cihaz, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde ilk günkü formunu uzun süre boyunca korur. Ürünü temizlerken güçlü kimyasallar içeren malzemeleri kullanmanız tavsiye edilmez. Aksi takdirde belirli bir süre sonra cihaz üzerinde deformasyon belirtileri görülebilir.

Minisan 15 Lt Yayık Ayran Tereyağı Makinesi Kullanışlı mı?

Minisan yayık makinesi süt ürünlerini doğal ve sağlıklı olarak dönüştürme konusunda çok kullanışlıdır. Ürünün işlevselliği sayesinde evinizde bulunan yoğurtları kolayca ayrana dönüştürebilirsiniz. Cihaz, ayran yaparken tereyağı da üretir. Yapılan ayran akşam yemeklerinde sağlıklı bir içecek olarak tüketilebilir. Minisan yayık makinesini kullanılarak elde edilen tereyağı ise kahvaltı sofralarının lezzeti artırır. Cihazın temizlemek de oldukça kolay olduğu için zamandan tasarruf etmeniz mümkün hâle gelir. Ayrıca dayanıklı materyaller kullanılarak üretilen bu makine, dışarıdan gelebilecek hafif ve orta şiddetli darbelere karşı da dayanıklıdır. Bunun yanı sıra paslanmaz çelik materyalden imal edilmiş bir gövdeye sahip olduğu için kolay kolay çizilmez. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Minisan 15 lt yayık ayran tereyağı makinesi yorumlarını inceleyebilir, diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Birbirinden lezzetli yemekler yapmanıza yardımcı olacak olan bu ürünü, hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.