MinimalistTasarım Ceyrek Altin Bileklik, Celik Ceyrek Takilan Bileklik,ceyrekli Kolye, Ceyrekli Bileklik

218 TL
Beden: 21 cm
21 cm
18 cm
16 cm

Ürün Bilgileri

MinimalistTasarım Ceyrek Altin Bileklik, Celik Ceyrek Takilan Bileklik,ceyrekli Kolye, Ceyrekli Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MinimalistTasarım Satıcı Ünvanı: MUZAFFER EMRE ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2221034827
    Bu ürün MinimalistTasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzde kullanılan siyah oniksler Gerçek doğal taş oniks taşıdır. Kullanılan çerçeve çeliktir kararma solma soyulma kesinlikle yapmazlar. Zirkon taşlarımız Kararmaz. Kullanılan oniks taşları 8mm olup iade garantilidir ve gerçek Doğal taşdır. TÜM KLİPS VE APARATLARIMIZ ALTIN KAPLAMADIR KARARMA YAPMAZLAR . TÜM ÜRÜNLERİMİZ MARKA PATENTLİDİR. Zarafet ve dayanıklılığın mükemmel uyumunu arayanlar için, çelik çerçeve bilekliğimiz ideal bir seçimdir. Bu çeyrek altın takılan bileklik, her kıyafeti tamamlayacak şıklıkta. Özel günlerinizde tercih edebileceğiniz çeyrek çerçeveli bileklik, incili bileklik zarafetiyle göz kamaştırıyor. Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken çelik bileklik, her zaman göz alıcı. Bu eşsiz çeyrek altın bileklik, yüksek kalite ve estetik bir görünüm sunarken, çerçeveli inci bileklik tasarımı ile klasik takı severlerin beğenisini kazanıyor. Çeyrekli bileklik, yarım altın bileklik arayanlar için de benzersiz bir alternatif sunuyor. Yarım altın takılan bileklik seçeneğimiz, daha büyük ve etkileyici bir tasarım arayışında olanlar için mükemmel. Zirkon taşlı bileklik, ışıltı ve zarafeti bir arada arayanlar için idealdir. Altın çerçeveli bileklik, her ortamda göz alıcı bir etki yaratırken, siyah oniks bileklik gizemli bir çekicilik sunuyor. Doğal taş bileklik, doğanın saf güzelliğini bileğinizde hissettirirken, çakra taşı bileklik ruhsal denge ve huzur arayanlar için biçilmiş kaftan. Sevgililer günü hediyesi olarak düşünülen bu hediye bileklik, anlamlı ve kalıcı bir armağan olacak. Büyük incili bileklik ve siyah inci bileklik seçenekleri ise, özel günlerde sevdiklerinize sunabileceğiniz zarif hediyeler arasında yer alıyor. Ayrıca, çeyrekli altın takılan kolye ve yarım altın kolye seçenekleriyle takı setinizi tamamlayabilir, her türlü etkinlikte şıklığınızı konuşturabilirsiniz."

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Taş Cinsi Doğal Taş
Geri Bildirim Ver