Minevital Feather

299,90 TL

Ürün Bilgileri

Minevital Feather

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOLİNA Satıcı Ünvanı: MOLİNA KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622078583600018 Vergi Kimlik Numarası: 6220785836
    Bu ürün MOLİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Molina Kozmetik Tic. Ltd. Şti. tarafındangönderilecektir.
  • Ürünlerimiz Vegan içeriğe sahip olup hiçbir canlıya zararvermeden üretilmektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10adetin üzerindeki siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyafiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Tip Parlak
Geri Bildirim Ver

Minevital Feather Su Geçiren Nefes Alan Helal Oje Seçenekleri Trendyol'da!

Minevital Feather 027 su geçiren oje, kaliteli ve kullanışlı yapısıyla beklentilerinize yönelik çözümler sunar. Özel olarak geliştirilen ürün, %100 Helal sertifikasına sahiptir. Tırnakların hava almasına yardımcı olan Minevital Feather 027 su geçiren oje, aynı zamanda şık ve dikkat çeken bir görüntü yaratır. Şeffaf rengi sayesinde ellerinizi günün her saatinde bakımlı gösterir. Tırnaklara parlaklık katan Minevital Feather 027 su geçiren oje, günlük bakım ihtiyaçlarınızı kolayca karşılar. Özel içerikleri sayesinde tırnakların su geçirmesine de yardımcı olur. Ürün, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik tasarımıyla da büyüler. Son derece hafif olan ojeyi dilediğiniz her yere götürerek kullanabilirsiniz. El ve ayak bakımını destekleyen oje, günün her saatinde hoş bir görüntü yaratır.

  • %100 Helal sertifikaya sahiptir.
  • Hava ve su geçirgenliği, SGS France tarafından yapılan testlerde kanıtlanmıştır.
  • Şeffaftır.

Minevital 027 Feather Su Geçiren Ojenin Özellikleri Nelerdir?

Minevital 027 Feather Su Geçiren Ojenin Özellikleri Nelerdir?

Minevital Feather 027 nefes alan helal oje hem görüntüsü hem de işlevi bakımından ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunar. Yüksek teknolojili tesislerde üretilen oje, su ve hava geçiren özelliğe sahiptir. Bu durum, tırnakların sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Ojeyi sürekli olarak çıkarmanıza gerek kalmadan günlük hayata devam etmeniz de mümkün olur. Minevital Feather 027 nefes alan helal oje, GMP olarak bilinen İyi Üretim Uygulamaları sertifikasına da sahiptir. Bu sertifikayla üretilen ürünler, fayda ve kalite bakımından kullanıcılara yüksek güvence sağlar. Çok daha güvenilir sonuçlar elde etmenize de yardımcı olur. Minevital Feather 027 su geçiren oje, %100 vegan ürünlerden bir tanesidir. Üretim sürecinde hatta testlerinde dahi hayvansal bileşen kullanılmaz. Ojeyi hem ellere hem de ayaklara uygulayabilir, şık ve bakımlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Minevital 027 Feather Su Geçiren Ojeyi Kimler Tercih Edebilir?

Minevital 027 Feather Su Geçiren Ojeyi Kimler Tercih Edebilir?

Minevital Feather 027 su geçiren şeffaf oje, farklı kullanıcılara hitap eden yapısı sayesinde çeşitlilik sunar. Özel olarak geliştirilen oje, helal ürünleri kullanmayı tercih edenler için iyi bir alternatiftir. Aynı zamanda tırnaklarının su ve hava almasını isteyen kişilere kullanışlı çözümler sunar. Bu sayede tırnakların sağlıklı bir şekilde uzaması mümkün olur. Minevital Feather 027 su geçiren şeffaf ojenin dış tabakası geçirgen bir zara sahiptir. İç yapısı ise gözenekli bir yapıda üretilir. Bu özel bileşenler, hava ve suyun ojeden geçerek tırnağa ulaşmasını destekler. Böylece tırnakların her zaman sağlıklı kalması amaçlanır. Minevital Feather 027 su geçiren şeffaf oje, tırnağa canlılık ve parlaklık katar. Tırnakta ölü derilerin görünümünü azaltarak manikür ve pedikür yaptırma sürelerini artırır. Bu sayede tırnaklarınız her zaman bakımlı kalır.

Minevital 027 Feather Su Geçiren Oje Kaliteli midir?

Minevital Feather 027 su geçiren oje, tercih edebileceğiniz kaliteli ürünlerden bir tanesidir. Markanın yüksek teknolojiye sahip tesislerinde üretilen oje, kullanıcı memnuniyetini en üst seviyelere çıkarır. Minevital ojelerin tamamı sertifikalıdır. Hava su ve geçirgenliği ise en yakın rakibine göre %17 fazladır. DBP, toluene, xylene ve paraben gibi zararlı maddeler içermeyen oje, gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Sağlıklı içerikleri, dünyanın en önemli denetim kuruluşlarından biri olan SGS France tarafından onaylanmıştır. Laboratuvar testleri sonucunda Minevital ojelerin 0,033 oranına sahip olduğu görülür. Bu oran, iki kat sürülen oje üzerindeki suyun yalnızca 15 saniyede tırnağa geçtiğini kanıtlar niteliktedir. Minevital Feather 027 su geçiren şeffaf oje yorumlarına Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.