Mineroll EARFLOW Orta Kulak İltihabı Önleyici Kulak Basınç Dengeleyici Cihaz

649 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mineroll EARFLOW Orta Kulak İltihabı Önleyici Kulak Basınç Dengeleyici Cihaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Egeist Satıcı Ünvanı: EGEİST TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325061096500001 Vergi Kimlik Numarası: 3250610965
    Bu ürün Egeist tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EARFLOW Orta Kulak İltihabı Önleyici Kulak Basınç Dengeleyici Cihaz
  • Uçak seyahati sırasında, hava basıncındaki ani değişimler genellikle kulaklarda rahatsızlık hissine neden olabilir. Bu durum, kulak basıncının dengelemesinde zorluk yaşamasına ve dolayısıyla orta kulağın arkasında sıvı birikimine veya kulak tıkanıklığına yol açabilir. EARFLOW, bu tür durumları önlemekte etkilidir. EARFLOW'u uzun uçuşlardan 2-3 hafta önce kullanmaya başlamak, kulak basıncı sorunlarını engellemede etkili olur. Uçuş öncesinde, uçuş sırasında ve sonrasında kullanıldığında, EARFLOW östaki tüplerini açarak basınç dengelemesini destekler, böylece kulakta oluşabilecek rahatsızlıkların önlenmesine yardımcı olur.
  • Dalış ya da yüzme gibi, su altında yapılan aktiviteler sırasında kulaklarda basınç değişimlerine neden olabilir. Dalış ve yüzme sırasında suyun basıncı kulaklara etki ederken, yüzeye çıkıldığında bu basınç ani bir şekilde azalır. Bu durum, özellikle dalışın ve yüzmenin derinlik ve süresine bağlı olarak, kulakta rahatsızlık hissine veya basınç dengelemesi sorunlarına yol açabilir. EARFLOW, dalış ve yüzme öncesi veya sonrasında kullanıldığında, östaki tüplerini açarak basınç dengelemesini sağlar. Bu da dalış ve yüzme sırasında yaşanabilecek kulak rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur ve dalış ve yüzme sonrası kulakta meydana gelebilecek etkileri azaltır.
  • Özellikler: EARFLOW, östaki tüplerini açarak, orta kulak iltihabı ile ilişkilendirilen sıvının güvenli bir şekilde boğazın arkasına doğru boşaltılmasını sağlar. Bu işlem, invaziv cerrahi yöntemlere gerek kalmadan basıncı dengeler ve orta kulak iltihabı belirtilerini hafifletir. Geçici işitme kaybını önleyici etkisiyle, özellikle kulak basınç dengeleyici olarak kullanımı idealdir.
  • Kimler Kullanabilir: EARFLOW, 3 yaş ve üzeri çocuklar ve yetişkinler için uygundur. Çocukların kullanımında yetişkin gözetimi şarttır.
  • Paket İçeriği: 10 adet medikal balon 1 Earflow Balon kullanım takip tablosu Kullanıcı kılavuzu Uyarılar: EARFLOW kullanımı sırasında artan basınç hissi normaldir. Kulakta rahatsızlık veya baş dönmesi yaşayan kullanıcılar, doğru uygulamanın bir parçası olarak bunu deneyimleyebilir. Tıbbi balonların lateks içermesi nedeniyle, lateks alerjisi olan kullanıcıların bu ürünle temastan kaçınmaları önerilir.
  • Kullanım Önerileri: Doktorunuzun önerisi olmadıkça, EARFLOW'u talimatlarına uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etkiler durumunda doktorunuza başvurun.
Geri Bildirim Ver