Mindivan Elma Çayı Stick Çay 20'li

110 TL
(5,50 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mindivan Elma Çayı Stick Çay 20'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMİK BİTKİSEL Satıcı Ünvanı: ALEYNA SARAÇ KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7440754397
    Bu ürün KOZMİK BİTKİSEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Elma Stick Çay 20'li Ürün Markası: Mindivan Özet Bilgi: ELMA AROMASI İLE DOĞADAN GELEN LEZZET Mindivan, sektörde uzun yıllardır kendi son teknoloji laboratuvarlarında tamamen bitkisel ve doğal içerikli ürünler üreterek kullanıcılarına sunmaktadır. Bunlardan birisi olan stick formdaki çayları ile kullanıcılara hem pratik hem de son derece güvenilir içecekler sunmaktadır. Alanlarında profesyonel ve son derece uzman kişiler ile geliştirilen ürünler insan eli değmeden organik bir şekilde üretiliyor. Bitkisel içerikli olan ürünlerin içeriğinde hiçbir şekilde katkı ve kimyasal madde kullanılmıyor. Aynı zamanda birbirinden farklı değerli aromalar ile zenginleştirilen stick çaylar kullanıcılara oldukça lezzetli bir çay keyfi sunuyor. Elma Çayı da kullanıcılar tarafından tam not alan ve içeriğindeki enfes elma lezzeti ile pek çok kişinin favorisi olmuş olan bir üründür. Mevsiminde organik bir şekilde toplanan elmalar yine aynı şekilde çay aromasına hiçbir kimyasal tatlandırıcı ürün kullanılmadan ekleniyor. Ürünler günlük tüketime uygun olup içerikleri en saf ve organik olacak şekilde üretiliyor. Zengin Vitamin ve Mineral Değerleri Elma vitamin ve mineraller açısından gün içerisinde almamız gereken önemli vitaminleri yüksek oranda bulunduran organik bir meyvedir. Elmayı en saf haliyle çay aromasında kullanarak hem besleyici hem de yüksek besin değerlerine sahip bir çay elde etmemiz mümkündür. Günlük olarak gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz ürünlerimiz yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Uzun araştırmalar ve denemeler sonucu ortaya çıkarılan bu ürünlerde tamamen doğadan ve bitkilerden ilham alıyoruz. Kaliteli Çay İçeriği Günlük yaşantımızda büyük öneme sahip olan çayı Mindivan farkı ile en organik şekilde deneyimleyebilirsiniz. Kaliteli ve bitkisel içerikli ürünlerimize tek tıkla ulaşabilirsiniz. Alışverişlerinizde yardım almak isterseniz online satış ekibimize mesaj atmanız yeterli olacaktır. Tamamen organik ve güvenilir içeriğe sahip bir çay için Mindivan ürünleri tam da size göre. Kullanım Şekli: 4-10 yaş çocuklar için günde bir kere 10 damla, yetişkinler için günde iki kere 10 damla kullanılması tavsiye edilir. Uyarı: Serin, kuru ve ışıktan uzak ortamlarda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır.
Geri Bildirim Ver