1
Sebze kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Mimi Çiftliği Yenilebilir Çiçek Menekşe (Pakette 30 Ad)

242 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mimi Çiftliği Yenilebilir Çiçek Menekşe (Pakette 30 Ad)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mimi Çiftliği Satıcı Ünvanı: MİMİ TARIM ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621050686800013 Vergi Kimlik Numarası: 6210506868
    Bu ürün Mimi Çiftliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yenilebilir menekşeler hafif çiçeksi aromaya sahiptir. Bazı renkleri çok hoş kokuludur. yemeklerinizi, tatlılarınızı ve hatta içeceklerinizi yenilebilir çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Kullanım alanları: Pasta ve Tatlılar
  • Salatalar
  • Peynir tabakaları
  • Sıcak veya soğuk her türlü ana yemek
  • İçecekler
  • SAKLAMA KOŞULLARI : Buzdolabının normal bölümünde 10 güne kadar saklayabilirsiniz. GÖNDERİM: Ürünlerimiz soğuk zincire uygun özel kolilerde bozulmadan kargolanır. MİKTAR : Net 50 gr Paket içeriği: 30 çiçektir.
Geri Bildirim Ver

Mimi Çiftliği Yenilebilir Çiçek Menekşe (Pakette 30 Adet)

Menekşe sahip olduğu renk ve kokuyla mekanların süslenmesi için yaygın olarak kullanılır. Yenilebilir özellikli olması gastronomi alanında da eski zamanlardan beri tercih edilmesine sebep olur. Ana yemekleri, tatlıları, salataları, çeşitli içecekleri ve kokteylleri süsler. Üstelik Mimi Çiftliği yenilebilir çiçek menekşe (pakette 30 adet) sadece yiyecekleri ve içecekleri süslenmek amacıyla kullanılmaz. Aynı zamanda onlara farklı aromalar katmak için de tercih edilir. Bitkinin türüne göre değişmekle birlikte genelde hafif ve odunsu bir tadı vardır. Antioksidan özelliği de bulunur. Paket içerisinde açık ve koyu mor, sarı, turuncu ve beyazdan oluşan 30 adet menekşe bulunur. Renk çeşitliliği çok yönlü kullanımı desteklediği için önemlidir. Siz de sunumlarınıza renk katmak için Mimi Çiftliği yenilebilir çiçek ürününü satın alabilirsiniz.

  • Renk çeşitliliği
  • Geniş kullanım alanı
  • Hoş koku ve tat

Mimi Çiftliği Yenilebilir Menekşe (Pakette 30 adet) Faydaları

Mimi Çiftliği Yenilebilir Menekşe (Pakette 30 ad) Faydaları

Yenilebilir çiçek menekşe, gastronomi alanında çok önemli bir konuma sahiptir. Dünyaca ünlü restoranlarından evlerin mutfaklarına kadar geniş bir yelpazede kendisine yer bulur. Birçok lezzetin tamamlayıcısı olan bu ürün, dekoratif amaçlı veya yemeğe lezzet katmak için tercih edilir. Mimi yenilebilir çiçek, hangi amaçla kullanıldığı fark etmeksizin vücuda herhangi bir zarar vermez. Bunun yanı sıra insan sağlığına birçok olumlu faydası olduğu söylenir. İdrar yolu enfeksiyonu, öksürük, bronşit, soğuk algınlığı, baş ağrısı gibi çeşitli problemlerde iyileştirici etkisine başvurulur. Yaygın olarak egzama, akne gibi cilt sorunlarının giderilmesi için de kullanılır. Menekşenin sahip olduğu özellikler kullanım alanının genişlemesine katkıda bulunur. Sayısız faydası olan anthyocynanin içerir. Özellikle de A ve C vitamini açısından oldukça zengindir. Siz de bu bitkiyi ihtiyacınıza uygun şekilde kullanarak olumlu etkilerinden faydalanabilirsiniz.

Mimi Çiftliği Yenilebilir Çiçek Menekşe Yorumları

Mimi Çiftliği Yenilebilir Çiçek Menekşe Yorumları

Mimi Çiftliği yenilebilir çiçek menekşe (pakette 30 adet) yorumları genellikle ürünün kullanım alanı noktasındaki çeşitlilik üzerinde yoğunlaşır. Yaygın olarak pasta ve tatlıları süslemek amacıyla kullanılır. Paket içerisinde yer alan farklı renkler özellikle de doğum günü pastalarının önemli tamamlayıcılarından biri olmayı başarır. Menekşeli pilav, alternatif tatlardan hoşlananlar tarafından sıklıkla yapılır. Yine ince ince doğranarak salataların içine de katılır. Çeşitli içeceklerin ve likörlerin hazırlık aşamalarında tat vermek için kullanılır. Sunum sırasında ise süsleme yapma amacıyla tercih edilir. Kullanım amacına göre farklı formlara dönüştürülerek hazırlanan gıdaların içerisine katma imkanı bulunur. Kullanım alanı noktasında var olan özgürlük, müşterilerin yenilebilir menekşeyi tercih etmelerinde önemli bir etkiye sahiptir. Siz de bu ürün sayesinde hayal gücünüzü ve kreatif ruhunuzu mutfağa yansıtma şansını yakalayabilirsiniz.

Mimi Çiftliği Yenilebilir Çiçek Menekşe Fiyatları

Mimi Çiftliği Yenilebilir Çiçek Menekşe Fiyatları

Mimi, yenilebilir çiçek üretimiyle birçok noktada müşterilerine önemli avantajlar sağlar. Menekşenin geniş kullanım alanının yanı sıra paketleme, muhafaza edilme ve fiyatlandırma gibi noktalarda da sahip olduğu özelliklerle dikkat çeker. Firmanın üretimde tercih ettiği paketleme yöntemi sayesinde ürün, 10 gün kadar rahatlıkla buzdolabında muhafaza edilir. Uzun süreli kullanım için saklama öncesi çiçeğin yıkanmaması ve konulduğu kabın ağzının açık kalmaması tavsiye edilir. Tavsiye edilen kriterlere uymak ürünün kullanım ömrünü uzatır. Paket içerisinde çiçeğin farklı renklerine yer verilmesi özellikle de süsleme yaparken müşterilere seçim yapma şansı verir. Kullanım sürecine dair sunulan tüm bu faydalarla birlikte Mimi Çiftliği yenilebilir çiçek menekşe (pakette 30 adet) fiyatları da her bütçeye hitap eden bir aralıkta belirlenir. Siz de avantajlı fiyatlardan yararlanmak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.