Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre 5m 19mm

335 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre 5m 19mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mesut hırdavat Satıcı Ünvanı: MESUT YÜREKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4404753982600001 Vergi Kimlik Numarası: 9950373576
    Bu ürün mesut hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5mt./ 19mm Alüminyum Şerit Metreler Enkaz, kir ve suya karşı naylon kaplama şerit koruması Şantiye dayanıklılığı,en yüksek ve düşük sıcaklık direnci için paslanmaz çelikkasalı ABS iç gövde... 4 nokta takviyeli çerçeve, düşmelere karşı yüksek dayanıklılık.. Geliştirilmiş şerit ve yay ömrü için darbe emici dönüş tamponu.. Hassas ölçümler için 2 perçinli yüksek kaliteli kanca...Ekstra konfor ve dayanıklılık için Overmolded TPR (termoplastik kauçuk)kavrama alanı..Ergonomik kompakt tasarım... Class 2 Hassasiyet

Ürün Özellikleri

  • Tip Metre
Geri Bildirim Ver

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre 5m 19mm

Milwaukee profesyonel alüminyum şerit metre 5m 19mm kir ve suya karşı naylon kaplama şerit korumasına sahip olan özel tasarım üründür. En yüksek ve düşük sıcaklık direncine sahiptir. Paslanmaz ABS çelik kasalı iç gövde yapısı ile uzun süre hasar görmeden emniyetli ve rahat kullanım sağlamaktadır.

 
  • Rahat kullanım
  • Ergonomik tasarım
  • Ölçüm güvenliği

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre Özellikleri

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre Özellikleri

Bu ürün, ölçüm güvenliği düşünülerek tasarlanmış ve düşmelere karşı yüksek dayanıklılık gösteren hassas ölçümler gerçekleştirir. Genel olarak şantiye alanlarında kullanılan ölçüm aletlerinin tasarımları önemli bir konudur. Darbe alabilme ihtimali yüksek olduğu için ürün kullanım alanına göre korumalı şekilde tasarlanmıştır. Ergonomik tasarımıyla ön plana çıkar. Profesyonel kullanım için ideal olan en popüler ölçü aletlerinden biridir. Nesne ya da mesafelerin ölçümünde tercih edilir. Milwaukee profesyonel alüminyum şerit metre özellikleri ürünün zahmetsiz ve pratik ölçümler yapılmasını sağlar. Özel materyal malzeme kalitesi sayesinde uzun süre hasar görmeden ilk günkü dayanıklılığıyla kullanabilirsiniz. Uzun mesafeleri doğru, hızlı bir şekilde ölçebilen bu ürün marangoz, mimar, tesisatçı ve tamirciler tarafından yoğun şekilde tercih edilmektedir. Termoplastik kauçuk malzemeden dizayn edilen özel tasarımı ile otomatik geri çekme mekanizmasına sahiptir. Ürün gövdesinin zarar görmemesinin için çelik malzeme kullanılarak tasarlanmıştır. Paslanmak ve sağlam yapıya sahip olan çelik kullanımı metrenin çok daha uzun ömürlü olmasını mümkün hale getirmiştir.

 

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre Kullanımı

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre Kullanımı

Hafif yapı özellikleriyle kolaylıkla taşınabilen esnek malzemeden üretilmiştir. Hata riskinden kaçınılması için özel olarak geliştirilmiştir. Bu sayede doğru ölçümler yapılmasına olanak tanınmaktadır. Ölçüm değerlerini pratik, sorunsuz şekilde okuyabilir; işlemlerinizi hızlı, emniyetli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünle projelerinizi kısa sürede pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uzun mesafe ölçümlerinin veya montaj işlemlerinin yapılması gereken iş alanlarında kullanımı uygundur. Bu alanlara uyum sağlayan ve ölçüm işlemlerinin yapılmasını kolaylaştıran özellikler sunar. Emniyet kilidi kullanılarak şerit metrenin belirli bir ölçüde sabitlenmesi mümkün olur. Bu özellik de kesin ölçümlerin alınması ve fiziksel ihtiyacı ortadan kaldırır. 5 metre uzunluğu ile de çalışma alanları için oldukça yeterlidir. Ancak isteklere bağlı olarak evler için de tercih edilebilecek dayanıklı ölçüm aletleri arasında bulunur.

 

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre Fiyatı

Milwaukee Profesyonel Alüminyum Şerit Metre Fiyatı

Her defasında yüksek doğrulukla ölçümler yapmanıza olanak sağlayan paslanmaya karşı oldukça hassas bir üründür. Yoğun sıvı teması gibi doğru olmayan kullanım sonucunda bile paslanma oluşturmadan hijyenik ve emniyetli kullanım avantajı sunmaktadır. Aşınmadan uzun süre doğru ve hassas ölçümler yapabilirsiniz. Sahip olduğu özellikler sebebi ile profesyonel olarak adlandırılan bu şerit metre hakkında merak edilen farklı konular da olabilir. Milwaukee profesyonel alüminyum şerit metre 5m 19mm fiyat araştırılan konular arasında yer alacaktır. Ürün özellikleri, içeriği ve marka konuları ürün fiyatlarının belirlenmesinde en önemli etkenlerdir. Özellikle diğer ölçüm aletlerinden ayrılan özelliklerinin etkili olduğu söylenebilir. Milwaukee profesyonel alüminyum şerit metre 5m 19mm yorumları, değerlendirmeleri de dikkate alarak seçiminizi yapabilirsiniz. Ürünü hemen Trendyol’dan detaylı bir şekilde inceleyerek sipariş edebilirsiniz.