4
Havalı Aletler kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

mil-tech Havalı Eksantrik Zımpara Makinesi At-19

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

mil-tech Havalı Eksantrik Zımpara Makinesi At-19

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİLANO MAKİNA TEKNİK HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: İSMAİL BALIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370023762
    Bu ürün MİLANO MAKİNA TEKNİK HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN : MİL-TECH HAVALI EKSANTRİK ZIMPARA MAKİNESİ MODEL : AT-19 ZIMPARA TABANI : 6" / 150 MM TABAN ÖZELLİKLERİ : DELİKSİZ CIRTLI TABAN DEVİR : 12.000 RPM ÜRÜN AÇIKLAMASI : MİL-TECH AT-19 HAVALI EKSANTRİK ZIMPARA MAKİNESİ COK GÜÇLÜ ZIMPARALAMA ÖZELLİĞİ VE 12.000 DEVİR'E SAHİPTİR. TETİK MANDALI MAKİNENİN EN İYİ PERFORMANSTA ÇALIŞMASI İÇİN TASARLANMIŞTIR. ÜRÜN AVANTAJLARI : (1) ORTOPEDİK TUTUŞ ÖZELLİĞİ SAYESİNDE MAKİNE ELİNİZİ RAHATSIZ ETMEZ. (2) 5 MM YÖRÜNGESEL HAREKET ÖZELLİĞİ İLE TÜM YÜZEYLERDE KULLANABİLİR. (3) KULLANIM ALANLARI GENEL OLARAK BOYA ATÖLYELERİ - KAPORTACILAR - MOBİLYA ATÖLYELERİ - KOLTUK İMALATI YAPAN FİRMALAR - MERMER SANAYİ - PERFORJE VE CAM BALKON SİSTEMLERİ - MAKİNE ÜRETİM TESİSLERİ - OTOMOTİV SANAYİ - FAR TEMİZLEME VS. DAHA SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ALANDA KULLANIM KOLAYLIĞI VE RAHATLIĞI SAĞLAR. (4) MİL-TECH MARKASI ADI ALTINDA ÜRETİMİNİ VEYA İTHALATINI YAPTIĞIMIZ TÜM ÜRÜNLERİN AKLINIZA GELEBİLECEK TÜM YEDEK PARÇALARINI İSTEDİĞİNİZ ZAMAN MAĞAZALARIMIZA SORU SOR KISMINDAN YAZABİLİRSİNİZ. (5) " MİL-TECH TOOLS " BİR MİLANO MAKİNA MARKASIDIR VE BİZ MİL-TECH TOOLS AİLESİ OLARAK TÜM ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ ÜRÜNLERDE TEK DÜŞÜNCEMİZ EN GÜZEL - EN KALİTELİ - EN DAYANIKLI OLANI ÜRETİP EN UYGUN FİYATLARLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ BULUŞTURMAK. HEM [FİYAT-PERFORMAS] HEM [KALİTE-YEDEK PARÇA] OLARAK TANIMLAYABİLİRİZ. ŞİMDİDEN BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Havalı Zımpara
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver