Migros Jasmine Pirinç 1000 g

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
118,99 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros Jasmine Pirinç 1000 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hanedanev Satıcı Ünvanı: HANEDANEV SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0457121767800001 Vergi Kimlik Numarası: 4571217678
    Bu ürün Hanedanev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migros Jasmine Pirinç, kendine has kokusu ve ince uzun yapısı ile farklı bir pilav lezzeti tatmak için tercih edilebilir. Jasmine pirinci, kokusuz bir sıvı yağ kullanarak pişirebilirsiniz. Böylelikle pirincin kendine has kokusunu başka bir şeyle bastırmamış olursunuz. Yanına Brüksel lahanası, brokoli ve havuç gibi sebzeleri buharda haşlayarak, besleyici ve çok lezzetli bir öğün yaratabilirsiniz.
  • Jasmine Pirinçten Pilav Yapma Tüyoları
  • - Pirinçleri pişirmeden önce yarım saat kasenin içinde kaynar suda bekletin.
  • - Pirinçleri süzgece alıp soğuk suda nişastasını akıtın.
  • - Pirinçleri güzelce kavurun.
  • - Diğer pirinç türlerine göre suyu daha fazla çektiği için 1 bardak jasmine pirince 2 bardak su ilave ederek pişirin.
  • - Pilav piştikten sonra 10 dk kadar kapağını açmayın.
Geri Bildirim Ver

Migros Jasmine Pirinç 1000 gr

İnce uzun taneli, kendine özgü kokulu ve hafif şekerli tada sahip yasemin pirinci, farklı bir lezzet anlayışı sunar. Tayland kökenli olup, kendine has aromasıyla Migros Jasmine pirinç 1000 g paketlerinde sofranıza kadar gelir. Ürün, ince uzun yapıdaki görünümüyle ilk bakışta ayırt edilebilir. Suda yetiştirilebilen tek tahıl ürünü olarak bilinen pirinç, pek çok kültürde yemek olarak tercih edilir. Bu pirinç, varlığı bilinen en eski tahıl ürünleri arasında yer alır. Katkı maddesi içermeyen bir üründür. Gündelik beslenme seçeneklerinin yanında vejetaryen ya da vegan beslenenler dahi bu ürünü tercih edebilirler. Migros markalı bu pirinç, gluten içermez. Bu sayede glutenli ürünler tüketmeyenler için tercihi uygun olur. Yasemin pirincini hoş kokusu ve aromasıyla yemeklerinize tat katabilirsiniz. Pirinci, ana yemeklerinizin lezzetlendirilmesinde kullanabilirsiniz.

  • Aromatik lezzet
  • Kendine has koku
  • Kolestrol içermeyen yapı

Migros Jasmine Pirinç 1000 gr Özellikleri

Migros Jasmine Pirinç 1000 G Özellikleri

Pirinç; tarih boyunca suda yetiştirilebilen tek tahıl ürünü olarak bilinir. Karbonhidrat değerleri bakımından son derece zengin bir tahıl ürünü olarak geçer. Yasemin pirinci, buharda veya haşlanarak tüketildiğinde yüksek besin ve posa değeri sunar. Haşlanarak tüketilen pirinç potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, sodyum ve niasin içeriği ile kalp damar hastalıklarına karşı koruyabilir. Az da olsa B1, B2 ve E vitaminlerini içerir. Böylece beyin fonksiyonlarının çalışmasında yardımcı olabilir. Ürünün, diğer vitamin değerlerinin yanı sıra demir içeriğiyle bağırsak kanserine ve böbrek taşına karşı önleyici bir özelliğe sahip olduğu bilinir. Tüketimiyle kolesterolü ve yüksek tansiyonu kontrol altına alabilirsiniz. Alerjik bir yapıya sahip olmayan ürünü, altı ayını geçtikten sonra bebeklerin beslenmesinde de güven içinde tercih edebilirsiniz. Jasmine pirinç, enerji vererek vücudun güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Migros Jasmine Pirinç 1000 gr Saklanması ve Kullanımı

Migros Jasmine Pirinç 1000 G Saklanması ve Kullanımı

Doğru şartlarda saklanan yasemin pirinci, kendine has lezzetinin ve kokusunun uzun süre korunmasını sağlar. Hava, nem ve kokudan uzak yerlerde, oda sıcaklığında saklayabilirsiniz. Doğal lezzetinin ve besin değerlerinin kaybolmaması için ürünü kiler ya da erzak dolabında muhafaza edebilirsiniz. Migros jasmine pirinç satın aldıktan sonra bir yıllık sürede tüketmelisiniz. Yasemin pirincini işlenmemiş gıda olarak satın alabilirsiniz. Uzun bir tarihe sahip, hoş kokulu, aromatik lezzetli yasemin pirinci pek çok kültürde yemek olarak tercih edilir. Nişastalı bir yapıya sahip ürün, pilav yaparken ılık suda en az yarım saat bekletilir. Ürün, bol suda nişastası arınana kadar yıkanır. Üründen dilediğiniz gibi klasik pirinç pilavı yapabilirsiniz. Bunun yanında dolma içi, lapa, sütlaç, tavuklu, etli veya deniz mahsullü olarak da hazırlayabilirsiniz. Ek gıdaya geçen bebek ve çocukların yemek listelerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Migros Jasmine Pirinç 1000 gr Fiyatları ve Yorumları

Migros Jasmine Pirinç 1000 G Fiyatları ve Yorumları

Yasemin pirinci yapısı itibariyle özelliklerini kaybetmemesi için az yağda veya suda pişirilir. Pirinç, buharda pişirerek veya yemeklerin içine az miktarda ekleyerek kullanılabilir. Izgarada pişen yemeklerin, sebzelerin veya protein içerikli yemeklerin yanında garnitür olarak sunabilirsiniz. Tahıl ürünü olması sebebiyle vegan veya vejeteryan menüler için seçebilirsiniz. Çölyak hastaları veya glutensiz yaşam tarzını benimseyen kişiler, bu ürünü rahatlıkla tüketebilir. Yasemin pirinci, içerdiği besin değerleriyle kolesterolden kalbe, böbreklerden beyin fonksiyonlarına kadar fayda sağlayabilir. Çocuklarınızın küçüklüğünden itibaren beslenmesinde tercih edebilirsiniz. Glisemik değerleri oldukça yüksek bir üründür. Düzenli spor yapanlar için karbonhidrat ihtiyacının büyük bir kısmını karşılar. Katkı maddesi içermeyen ürünü bin gramlık paketler halinde edinebilirsiniz. Migros jasmine pirinç 1000 g yorumları ile kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla Migros jasmine pirinç 1000 g fiyatı ve avantajlarından yararlanabilirsiniz.