1
Fasulye kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Migros Dermason Kuru Fasulye 1000 g

87 TL
(87 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %3 İndirim
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL124,50 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros Dermason Kuru Fasulye 1000 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodrum Asel kozmatik Satıcı Ünvanı: SULTAN KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640624072
    Bu ürün Bodrum Asel kozmatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migros Dermason Kuru Fasulye, Migros kalite ve güvencesiyle üretilir. Kuru fasulyenin en lezzetli halini sofranıza getirir
  • Sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kuru fasulye, kuş başı et, sucuk ya da pastırma gibi et ürünleri ile ağır ağır pişirildiğinde doyurucu ve leziz bir yemek olabilir.
Geri Bildirim Ver

Migros Dermason Kuru Fasulye 1000 gr

Kuru baklagiller, içeriğinde yüksek lif, protein, yararlı karbonhidratlar bulunduran besin öğeleridir. Yemeklerde, salatalarda hatta tatlılarda bile kullanılır. Yemek kültürünün vazgeçilmez besin kaynaklarındandır. Kuşbaşı et, sucuk, pastırma gibi et ürünleriyle lezzetine lezzet katacağınız bu ürün, sofralarda sıklıkla tercih edilir. Bakliyat ürünlerinde sıklıkla tercih edilen kuru fasulye dermason lezzeti ile beğeni toplar. Kökenleri Mezoamerika ve And Dağları bölgesine kadar dayanan bu kuru fasulye çeşidi, B vitamini açısından oldukça zengin bir besin kaynağı olmasının yanında ince kabuklu olması ve kolay pişmesi açısından sıkça tercih edilir. Probiyotik bir besin olan kuru fasulyenin temizlenme, işlenme ve kalibrasyon işlemi yüksek teknolojiye sahip tesislerde yapılır. El değmeden paketlenerek sizlerin ve sevdiklerinizin sofralarında yerini alır.

  • Probiyotik bir besin kaynağı
  • El değmeden üretim
  • Dayanıklı ve ince kabuklu

Lezzetli Tadı ile Dermason Kuru Fasulye

Lezzetli Tadı ile Dermason Kuru Fasulye

Temel besin maddeleri denildiğinde akla ilk gelenler arasında kuru baklagiller yer alır. Migros dermason kuru fasulye, hem temel besin maddesi olması hem de içeriğindeki yüksek lif, folik asit ve protein bakımından zengin olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Birçok yemek çeşidinin içerisinde yer alsa da temelde kuru fasulyenin pişirilme şekli aynıdır. Bu ürün, yemeklerde, salatalarda ya da aperitif olarak kullanılır. Kökeni Mezoamerika ve And Dağları bölgesine kadar dayanır. Faydaları saymakla bitmez bir besin maddesi olması kuru fasulyeyi, hem sahip olduğu besin maddesi özellikleri hem de lezzeti sayesinde sıklıkla tercih edilir. Kuru fasulye, tuz konusunda problemi olmayan, derin ve kumlu, organik mineral bakımından zengin topraklarda yetişir. Tüm bu toprak ve iklim koşullarına uygunluğu bakımından Anadolu bölgesinde yetişir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Pratik Kullanımı ile Dermason Kuru Fasulye

Pratik Kullanımı ile Dermason Kuru Fasulye

Kuru fasulye pek çok yemek tarifinde yer alsa da temelde tek bir yöntemle pişirilir. Migros dermason fasulye, pişirilmeden bir gece önceden soğuk suda 10-12 saat arası bekletilir. Aradan geçen bu sürede kuru fasulyeler hem yumuşak hale gelir hem de lezzetleri açığa çıkar. Yumuşayan fasulyeler artık pişirmeye hazırdır. Yemek, pilaki, meze hatta tatlı olarak, örneğin aşurede: Kısacası dilediğiniz her yemekte rahatlıkla kullanılır. Soğan, salça ve çeşitli baharatlarla tatlandırabileceğiniz yemeğinizi dilerseniz sucuk, pastırma ya da kuşbaşı et gibi et ürünleriyle de çeşitlendirebilirsiniz. Migros dermason kuru fasulye 1000 g; fosfor, kalsiyum, magnezyum, demir ve çinko gibi sağlığa yararlı pek çok mineral içermesi bakımından süper besin olarak bilinir. Bu sebeple gün içinde dengeli ve porsiyon kontrolü dikkate alınarak tüketilir. Sağlıklı yaşam dengeli beslenmeden geçer.

Sağlıklı ve Lezzetli Besin Dermason Kuru Fasulye

Sağlıklı ve Lezzetli Besin Dermason Kuru Fasulye

Yetiştiği bölgenin toprak özelliklerini alarak besin değerini arttıran dermason kuru fasulye, özellikle kar suyu ile yetişir. Dayanıklı ve ince kabukludur. İnce kabuklu olması kolay pişmesini sağlar. Lezzeti ve kolay pişiyor oluşu sıkça tercih edilir bir besin olmasını sağlar. İri taneli ve yassı bir görünüme sahiptir. Ürün, ihracatçısı tarafından tarladan el değmeden toplanır. Yüksek teknolojiye sahip fabrikalarda el değmeden temizlenir. Temizleme işleminden geçen fasulyeler işlenir. Son olarak kalibrasyon ve kalite testlerinden geçerek sizlerin sofralarına ulaşmak üzere paketlenir ve yola çıkar. Geleneksel mutfak kültürünün vazgeçilmez besin maddelerindendir. Katkı maddesi, aroma veya ilave bileşen içermiyor oluşu süper besin kategorisinde değerlendirilmesini sağlar. Migros dermason kuru fasulye 1000 g fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Migros dermason kuru fasulye 1000 g yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden olan bu ürüne uygun fiyat avantajıyla Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.