MİGRO SON Migroson Sprey 20 ml

425 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
850 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MİGRO SON Migroson Sprey 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAKIOĞLU DOĞAL VE ORGANİK ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SEDA NUR AÇIKGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0060501144
    Bu ürün FAKIOĞLU DOĞAL VE ORGANİK ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migro-Son Sprey Okaliptüs Yağı, Tıbbi Nane Yağı, Çörekotu Yağı, Mayıs Papatyası Yağı içerir. Migro-Son Sprey koruyucu, tatlandırıcı. renklendirici ve katkı maddesi içermez. Migro-Son Sprey İlaç değildir. Takviye edici gıda maddesidir. Migro-Son Sprey, ister aç, ister tok karına kullanılabiliyor. Migro-Son Sprey, hem burundan, hem de ağızdan uygulanabiliyor. Migro-Son Sprey'in Burundan kullanımı: * Migro-Son Sprey'i kullanmadan önce iyice çalkalayın. *Her iki buruna sprey şeklinde uygulayın. Uyguladıktan sonra, 8-10 kez burundan nefes alıp, ağızdan geri verin. * Migro-Son Sprey kullanmaya bir ay devam etmelisiniz. Migro-Son Sprey burun yoluyla kullanıldığında şu rahatsızlıklara iyi geliyor: *Rahat nefes aldırıyor. *Burun tıkanıklıklarınızı gideriyor. *Sinüslerinizdeki iltihapları boşaltıyor, *Baş ağrılarınızı 3-4 dakika gibi kısa bir sürede sonlandırıyor. Migro-Son Sprey'in ağızdan kullanımı: * Migro-Son Sprey'i kullanmadan önce iyice çalkalayın. *Yatmadan önce ağızdan 3-4 kez sprey şeklinde uygulayın. Daha sonra ağızdan derin derin nefes alıp vermelisiniz. * Migro-Son Sprey kullanmaya 1,5 - 2 ay devam etmelisiniz. Migro-Son Sprey ağız yoluyla kullanıldığında şu rahatsızlıklara iyi geliyor: *Ağız kokusunu gideriyor. *Bronşları açıyor. *Horlamayı bitiriyor. *Uyku apnesine faydalı oluyor. Ürün kullanım süresinde süt ve süt ürünlerinin tüketilmemesi önerilir...

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Tip Sprey
  • Hacim 10 - 99 ml
Geri Bildirim Ver