5
Toz Torbalı Süpürge kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Miele Complete C3 Cat Dog Powerline Elektrikli Süpürge 890W SGEF3 2018

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.059 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.490 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.072 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.072 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Miele Complete C3 Cat Dog Powerline Elektrikli Süpürge 890W SGEF3 2018

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MK EV ALETLERİ SAN.TİC.A.Ş. Satıcı Ünvanı: MK EV ALETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622143013000001 Vergi Kimlik Numarası: 6221430130
    Bu ürün MK EV ALETLERİ SAN.TİC.A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miele süpürge, en derine yerleşen toz ve tüyleri kusursuz bir şekilde temizler. İdeal kullanım için turbo başlığı özel olarak tasarlanmıştır.
  • Miele elektrikli süpürge, tercihe göre turbo başlık sayesinde süpürgenin performansı artırılabilir. Özellikle sert ve aşırı kirli yüzeylerin temizliği için idealdir.
  • Toz torbalı elektrikli süpürge, konforlu bir kullanım sunar. Torbası uzun süre geniş alanların kesintisiz olarak temizlenmesi için uygun kapasiteye sahiptir.
  • Kablolu süpürge, sürekli priz değişimine gerek kalmadan temizlik yapılmasını sağlar. İdeal kablo uzunluğu ile evinizin her yerini tek seferde süpürebilirsiniz.
  • Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline, otomatik kablo sarım özelliğiyle daha konforlu bir kullanım imkanı tanır. İşiniz bittikten sonra dikey olarak dilediğiniz yere kaldırabilirsiniz.
  • Kuru süpürge, yoğun tüylü ve tozlu ortamların kusursuz bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Farklı başlıkları ile mobilya temizliğinde de dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
  • Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline 890W Elektrik Süpürgesi - SGEF3, düşük ses seviyesi ile günün her saatinde rahatça temizlik yapmanızı sağlar.
  • Saklamak için, park sistemi özelliğini kullanabilirsiniz. Süpürge kolu ve ayağı için de kilit sistemi bulunur.
  • Toz haznesinin doluluk oranını göstergeden takip edebilirsiniz. Kablo yedeği taşıma kolları ile ayrıcalıklı bir kullanım sunar.
  • Aktif hava temizleme filtresi sistemi bulunur. Ortamdaki tozu ve bakteri toz torbasında hapsederek dışarıya sadece temiz hava gönderir.
  • Güçlü ve geliştirilmiş motoru uzun yıllar yüksek performans ile çalışmasını sürdürür.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Priz Tipi E
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Miele SGEF3 2018 Yeni Seri Complete C3 Cat&Dog Powerline Elektrikli Süpürge

Elektrikli ev aletleri, günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine SGEF3 890 W elektrikli süpürge, özellikle evcil hayvanların tüylerinin daha kolay bir biçimde süpürülebilmesi için geliştirilmiştir. Hayvan tüyleri zamanla halıların ve ev tekstil ürünlerinin arasına girer. Bu durum söz konusu eşyaların daha çabuk kirlenmesine, renk değiştirmesine ve deforme olmasına yol açar. Miele Complete C3 Cat & Dog süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde tüylerin eşyalarınızın dokularında birikmesini engeller. Bu ürün; kullanışlılığı, hafif yapısı ve sessizliği sayesinde öne çıkar. Süpürgede bulunan çeşitli başlıklar ile evin her yerini hijyenik bir hâle getirmek mümkündür.

  • Toz kapasitesi: 4,5 L
  • Süpürge Tipi: Silindir vakum
  • Temizleme Çeşidi: Kuru

Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline Süpürge Özellikleri

Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline Süpürge Özellikleri

Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine SGEF3 890 W elektrikli süpürge yüzey süpürme işlemini gerçekleştirmesinin yanı sıra evinizin içindeki kokuları da giderir. Bu özellik, pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır. Complete C3 Cat & Dog PowerLine elektrikli süpürgenin AirClean filtre sistemi bulunur. Bu hem orijinal elektrikli süpürge toz torbası hem de motor koruma ve hava filtrelerinden oluşan bir sistemdir. Söz konusu bileşenler sayesinde süpürme işlemi sırasında mekân içindeki ince toz da filtrelenir. Miele markası AirClean sistemine sahip olan süpürgelerinin havadaki ince tozun %99,9'unu yakaladığını belirtir. Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine SGEF3 890 W elektrikli süpürge, çalıştırıldığı andan itibaren temizlenen yüzeye göre motor gücünü artırır. Cihazın mekanik olarak da ayarlanabilen emiş gücü sayesinde tüm yüzeyler hijyenik bir hâl alır.

Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline Süpürge Ergonomik midir?

Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline Süpürge Ergonomik midir?

Bu süpürgenin zemin başlığı, çekiş borusu ve tutacağı birbirine kenetlenir. Tüm Miele süpürgelerinin kulp bölümünde küçük bir metal iplik bulunur. Bu parça, tutacağa entegre edilmiştir. Paratoner görevi gören bu aparat, cihaz ve kullanıcı arasında meydana gelebilecek olan statik elektriklenmeyi önler. Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine süpürgenin elektrik kablosu ayak pedalı aracılığı ile sarılır. Bu cihazın üzerinde bulunan düğme sayesinde 8,5 metre uzunluğundaki kabloyu tek seferde toplayabilirsiniz. Süpürge başlığı, çekiş borusu ve diğer aksesuarları kullanıma hazır bir hâlde ürünün arka kısmında yer alır. Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine SGEF3 890 W elektrikli süpürgenin borusunu ayarlayarak ulaşılması zor noktaları da temizleyebilirsiniz. Bu aparatın üzerinde bulunan kauçuk kaplama, konforlu bir kullanım imkânı sunar.

Miele Complete C3 Powerline Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Miele Complete C3 Powerline Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine 890 W süpürge sert zeminlerde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bu ürünün ayarlanabilen gücü sayesinde farklı yüzeyler oldukça kolay bir biçimde temizlenebilir. Cihazın turbo başlığı, halılarınızı zahmetsizce süpürmenize imkân tanır. Bu aparat; saç, kıl ve tüy gibi kalıntıları kolayca ortadan kaldırır. Miele Complete C3 Ca t& Dog PowerLine SGEF3 890 W elektrikli süpürgenin borusu teleskopik bir yapıya sahiptir. Söz konusu aparat, çapları farklı olan iki çelik silindir iç içe sokularak meydana getirilmiştir. Borunun boyunu uzatmak için bu parçanın üzerinde yer alan halka bir tarafa doğru çevrilir. Dilerseniz siz de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu, diğer kişilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenmenizi sağlar. Evinizi dip bucak temizlemenize imkân tanıyacak olan bu kaliteli cihazı Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.