Miele Blizzard Cx1 Cat And Dog Powerline 890w Kırmızı

18.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.432 TL

Ürün Bilgileri

Miele Blizzard Cx1 Cat And Dog Powerline 890w Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marka Beyaz Satıcı Ünvanı: SARP DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0751042232400001 Vergi Kimlik Numarası: 7510422324
    Bu ürün Marka Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geleneksel toz torbalarını kullanmayan, toz torbasız süpürge modelidir. Bu özellik, ekstra torba maliyetinden kurtulmayı ve pratik temizlik sağlamayı amaçlar.
  • Yüksek performansı ve toz torbasız tasarımıyla Miele Blizzard CX1, ev temizliğini kolaylaştıran bir süpürge modelidir. Modern teknoloji ve şık tasarımıyla dikkat çeker.
  • Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890 W, güçlü motor performansı ile özellikle evcil hayvan sahipleri için tasarlanmış yüksek emiş gücüne sahip bir süpürge modelidir. Evcil hayvan tüyleri ve kirleriyle başa çıkmak için idealdir.
  • Özel tasarımı ve güçlü emiş gücü ile Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline elektrik süpürgesi, evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiş bir elektrik süpürgesidir.
  • Toz torbasız tasarımının yanı sıra sulu temizleme özelliğiyle de dikkat çeker. Toz torbasız sulu süpürge, zeminlerde daha derin ve etkili bir temizlik sağlamayı amaçlar.
  • 890W güçlü emiş gücü, zorlu kir ve partikülleri etkili bir şekilde temizlemek için ideal hale getirir.
  • 2 L geniş toz haznesi kapasitesi, daha uzun süre kesintisiz temizlik yapma olanağı sağlar. Büyük kapasitesi, sık sık boşaltma ihtiyacını azaltarak ev sahiplerine pratik bir temizlik deneyimi sunar.
  • 4 tane 360° dönebilen başlığı, ergonomik sap ve hareket kabiliyeti ile bu cihaz, ev sahiplerinin süpürgeyi rahatça kontrol etmesine olanak tanır. Bu özellik, temizlik sürecini konforlu hale getirir.
  • 76 dB düşük ses seviyesi ile çalışarak evde sessiz bir temizlik deneyimi sunar, ev sahiplerine rahat bir ortamda temizlik yapma avantajı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890 W Red Edition Elektrikli Süpürge Kırmızı Yorumları

Evcil hayvanların dökülen tüylerini süpürmek ve ortadan kaldırmak için özel sistemler ile aparatlar gerekir. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline 890 W kırmızı, bu işlem için gereken niteliklere ve özel tasarlanan parçalara sahip olan bir süpürge modelidir. Bunun yanında evin genel temizliğini de yerine getirmeye yardımcı olur. Pratik kullanım sağlayan birçok özelliği bulunur. Kullanım esnasında ve hazne boşaltımı sırasında dahi hijyeni korumaya yönelik sistemlere sahiptir. SKCF3, güçlü motoru ile bunu destekleyen mekanik özellikleri yardımıyla etkili ve kolay temizlik sağlar. Sert, parlak yüzeylerde ve halı gibi yumuşak, katmanlı zeminlerde maksimum verim sağlamaya yönelik başlık tasarımları bulunur. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline 890 W fiyat ve performansını etkileyen bazı yüksek nitelikli özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Click2Open teknolojisi
  • Üç kademeli filtreleme sistemi
  • Ergonomik, şık tasarım

Kullanım Kolaylığı ile Miele Blizzard CX1 Cat & Dog

Kullanım Kolaylığı ile Miele Blizzard CX1 Cat & Dog

Ürün, ince gövde tasarımı ile dar alanlara sığan yapıdadır. Miele Blizzard CX1 Cat And Dog Powerline 890 W kırmızı, Click2Open özelliği ile hijyenik, kolay toz haznesi boşaltımı sağlar. Bir hareketle yukarıdan tutulan toz haznesi, aşağıda konumlanan kapak açılarak boşaltılır. Bu sayede dökülen tozların elle teması minimumdur, yukarıya toz kalkması engellenir. SKCF3 Miele modele dahil olan ek aksesuar başlıkları, gövdedeki yuvalara oturtularak muhafaza edilir. Bu sayede Miele SKCF3 Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline ürününü kullanırken bu parçalara kolayca erişilir, aksesuarların kaybolması da önlenir. 360°C dönebilen tekerlekleri ve tek bir tuş yardımıyla toplanan 7,5 metre uzun kablosu ile hareket esnekliği sağlar. Miele SKCF3 Blizzard CX1, teleskopik metal borusu ile uzayıp kısalır, boy ve alan büyüklüğüne göre ayarlayarak kullanabilirsiniz.

Her Adımı Kontrollü ve Hijyenik Miele SKCF3 Blizzard CX1

Her Adımı Kontrollü ve Hijyenik Miele SKCF3 Blizzard CX1

Ürünün turbo başlığı sayesinde evcil hayvanların tüylerini ortadan kaldırmak kolaydır. Miele Blizzard CX1 Cat and Dog Powerline 890W kırmızı, parlak yüzeylerden olduğu kadar halı gibi zeminlerin derinliklerine inen tüy ve tozları da toplar. Saatte 100 kilometreden fazla hızla hava sirkülasyonu sağlayan Vortex teknolojisi ile çekim gücü oldukça kuvvetlidir. Miele SKCF3, bu teknoloji yardımıyla büyük boyutlu ve küçük toz taneciklerini ayırır. Büyük zerrecikleri şeffaf toz haznesinde toplanır. Küçük olanlar filtreleme sistemine gider. Miele Blizzard CX1 Cat and Dog Powerline 890 W kırmızı SKCF3, GORE CleanStream ve HEPA LifeTime toz filtreleri ile mikron boyutundaki tozlar ve gözle görülmeyen alerjik parçacıkları ortamdaki havadan arındırır. Miele CX1 Cat & Dog Powerline 890 W ComfortClean sensörleri yardımıyla kendini yoğun toz etkisinden korur ve temizler.

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline 890w Yorumları

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline 890 W Yorumları

Kedi ve köpeklerin yaşadığı evlerde maksimum temizlik performansı sağlayan ürün, bu işlemi yaparken kendini de korur. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline 890 W kırmızı elektrikli süpürge, cihazın aksamlarından ya da filtrelerden biri tıkandığında kendini kapatarak motorun zarar görmesini engeller. Aşamalı çalışma prensibi ile gelen akımı yavaş ve kademe kademe alır. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline 890 W kırmızı elektrikli süpürge - SKCF3 kırmızı, bu özelliği ile motorunu ve devrelerini ani ve fazla voltaj yüklenmesinden, yüksek akımdan korur. Ergonomik tutuş sağlayan sapları ve fırçalı yapısı ile kullananların konforunu sağlar ve işlemin getirdiği yorgunluğun etkileri azalır. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog Powerline 890 W yorumlar bölümünde ürünü kullananların yazdıklarını okuyarak fikir sahibi olabilir, satın alma kararını verebilirsiniz.