MicroWood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Shot Party, Tekila Bardağı

1.484,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MicroWood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Shot Party, Tekila Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MicroWood Satıcı Ünvanı: UZMAN ALÜMİNYUM PERÇİN VE PERDELEME SİSTEMLERİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0901001879900016 Vergi Kimlik Numarası: 9010018799
    Bu ürün MicroWood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği : 12 Adet Cam Shot Bardağı 2 Adet Cam Kase 1 Adet Ahşap Tekila Sunum Tepsisi (Bardaklara ve Kaselere uygun olukları mevcuttur) Suya dayanıklı, gıda temasına uygun huş ağacından üretilmiştir. Kullanılan ahşap, gıda ve oyuncak yapımına uygun,CARB-ULEF E1 sertifikalı özel ahşaptır. Doğal yağlar sürülerek tam koruma sağlanmıştır. ( EN-71-3 Sertifikalı, Sağlığa Zararlı Hiçbir Madde İÇERMEYEN Malzemeler ile renklendirilmiştir.) Çok amaçlı kullanıma uygundur. MDF gibi KANSEROJEN DEĞİLDİR. Bambu Ürünler gibi kolay aşınmaz ve şişme yapmaz.%100 DOĞAL AHŞAPtan Üretilmiştir. Bu sebeple ton ve desen farklılıkları oluşabilmektedir. Tüm ürünlerimiz kendi tesisimizde üretilmektedir. Marka tescilli ve kendi tasarımımızdır. İTHAL DEĞİLDİR. Yerli malıdır. Ürün görsellerimizi izinsiz kullanarak yapılan satışlar ile ilgimiz yoktur. Ürünlerimizin tek satıcısı MicroWood mağazasıdır. Tüm satışlarımız faturalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Microwood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Shot Party, Tekila Bardağı

İçki tüketmeyi seviyorsanız, bazı eşyalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Tekila tüketirken; shot bardakları ve tepsisinin olması gerekir. Shot partilerinin aranan parçalarındandır. Microwood tekila sunum tepsisi tekila shot party tekila bardağı ile eksik parçalarınız tamamlanır. Set içerisinde 12 adet cam shot bardağı bulunur. Sunum tepsisi, huş ağacından üretilir. Suya dayanıklı bir tepsidir. Tepsiye bir şey dökülse bile yine de kullanılabilir. Doğal ahşaptan üretilmiştir. Ürün içeriği kaliteli ve sayıca fazladır. Malzemeler shot partisi için yeterli sayıdadır. Oyun gecelerinde, arkadaşlarınızla, ailenizle eğlenceli anlar yaşarsınız. Pratik ve çok kullanışlı bir üründür. Sağlığa zararlı, hiçbir madde içermeyen malzemeler ile renklendirme işlemi yapılır. Sunum tepsisi kahverengidir. Şık sunumuyla partilerinize renk katar. Mutluluk ve bolca eğlenceyle bu seti kullanabilirsiniz.

  • Doğal ahşap tepsi
  • Huş ağacından ahşap
  • 12’li cam shot bardağı

Microwood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Bardağı Özellikleri

Microwood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Bardağı Özellikleri

Çok kullanışlı tekila sunum tepsisi, tekila bardakları ile müşterilerine sunulur. Bu set; 12 adet cam shot bardağı, 2 adet cam kase ve 1 adet tekila sunum tepsisinden oluşur. Çoklu parça sayısı ile kullanım sırasında fazlasıyla yeterli gelir. Bardaklar camdan oluşur. Sunum tepsisi, sıvıya dayanıklı ve gıda temasına uygun huş ağacından üretilir. Kabarma ve aşınma yapmaz. Kanserojen madde içermez. Sunum tepsisinin üzerinde bardaklara ve kaselere uygun oluklar bulunur. %100 doğal ahşaptan üretilir. Doğal malzemeden üretildiği için ton ve desen farklılıkları yaşanabilir. Ahşabın yapısı bozulmadan üretim yapılır ve doğallığı korunur. Kullanılan ahşap, sertifikası bulunan özel bir özelliğe sahiptir. Doğal yağlar sürülerek tam koruma sağlanır. Renklendirme işlemi sırasında sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmaz. Çok amaçlı kullanıma uygundur. Tekila shot parti setini keyifle kullanabilirsiniz.

Microwood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Bardağı Avantajları

Microwood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Bardağı Avantajları

İçki içmeyi ve eğlenmeyi seviyorsanız, arkadaşlarınızla oyunlar oynarken bu ürün size çok yardımcı olur. Tekila shot oyun oynarken işinize fazlasıyla yarayacak bir settir. Sunum tepsisi, cam bardakları ve cam kaseleriyle içerik olarak doygun bir üründür. Eksiksiz ve kaliteli tasarımıyla eğlencenin boyutunu değiştirir. Kullanılan malzemelerin kalitesi yüksektir. Ürün, sağlığınız düşünülerek üretilmiş parçalardan oluşur. Bardakların ve kaselerin oluklara oturması tepsinin kolay taşınmasını sağlar. Bu sayede, bardakların tepside oynaması ve içkilerin dökülme riski aza indirilir. Microwood tekila sunum tepsisi tekila shot party tekila bardağı yorumları pozitif yöndedir. Müşteriler, üründen memnun kalır. Mutfağınızda bulunması gereken bir üründür. Size pek çok fayda sağlar. Fiyat olarak da avantajlıdır. Bütün parçalar, dayanıklı ve yüksek kalitededir. Ürünü alarak avantajları ile birlikte eğlenceli günlerde kullanabilirsiniz.

Microwood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Bardağı Fiyatları

Microwood Tekila Sunum Tepsisi, Tekila Bardağı Fiyatları

Microwood tekila sunum tepsisi tekila shot party tekila bardağı fiyatı, modelin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, pek çok özelliği ile performansını yüksek şekilde gösterir. Fiyat ve performans olarak cazip bir üründür. Kullanım rahatlığı ile size konforla beraber eğlenme imkanı sunar. Sayıca fazla olan tekila bardaklarınızı koymak ve alandan tasarruf etmek için çok kullanışlı olan bu tekila sunum tepsisi, size rahat kullanım sunar. Kaliteli yapısı ile ürün kullanımı kolaydır. Donanımı ve yüksek performansı sayesinde, uzun yıllar size eşlik eder. Müşteriler, ürünün kalitesinden memnun kalır. Şık görünümü ile eğlence gecelerinize farklı bir hava katar. Kullananların yorumlarını okuyarak; müşterilerin ürün hakkındaki görüşlerine ulaşabilirsiniz. Yorumlar, ürün hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Bu ürünü; uygun fiyat avantajlar dahilinde, Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.