Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + Gamepass

17.999 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + Gamepass

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Microsoft Türkiye Garantili
  • Sabit Disk 512 GB
  • Model Xbox Series S
  • Renk Beyaz
  • Optik Sürücü Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Xbox Series S 512 GB ile Birçok Fırsatı Yakala

Microsoft Xbox Series S oyun konsolu beyaz 512 gbile oyun saatlerinize taze bir başlangıç yapın. Şimdiye kadar üretilen Xbox konsol serileri içerisindeki en küçük boyuta sahip, şık tasarımlı oyun konsolu ve kaymayan yüzeyiyle elinizi yormayan ergonomiktir. Xbox kablosuz oyun kolu sayesinde üst düzey performansın yanı sıra modern çizgilere sahip setinizle oyunlarınızın tadını çıkartabilirsiniz. Xbox Series S 512GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + GamePass üzerindeki 100’den fazla oyunu ve yeni çıkacak oyunları konsolunuzla her an her yerde oynayabilirsiniz. Geriye Dönük Uyumluluk özelliği sayesinde Xbox’ın dört nesliyle uyumlu binlerce oyunu oynayabilir, aldığınız oyunların kayıtları ve yedeklerini buluta kaydederek oyunlarınızı saklayabilir, her zaman oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 3B Uzamsal ses teknolojisi sayesinde oyununuzu gerçek dünyaya taşıyabilir, üst düzey oyun deneyimiyle keyifli saatler geçirebilir, 1440p doğal çözünürlük teknolojisiyle ekranınızdaki gerçekçi görüntülerin tadını çıkarabilirsiniz.

  • 512 GB SSD Dahili Depolama
  • Hızlı Devam Etme Özelliği
  • 1440p Doğal Çözünürlük

Xbox Series S Oyun Konsolu Özellikleri

Xbox Series S Oyun Konsolu Özellikleri

Microsoft Xbox Series S oyun konsolu beyaz rengi ve sade tasarımıyla şık bir görünümü ve oyunlarınızı rahatlıkla oynayabileceğiniz yüksek teknolojiyi size bir arada sunar. Yatay ve dik konumda yerleştirebileceğiniz konsolunuzla oyunlarınızın tadını çıkarın. Xbox Series S 512GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + GamePass özellikleri sayesinde oyunlarınız arasında geçiş yapabilir, bulut sistemiyle oyunlarınıza her an kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 512 GB SSD dahili depolama alanı ile sevdiğiniz birçok oyuna konsolunuzda aynı anda yer açabilirsiniz. Ayrıca 1 TB’a kadar genişletilebilen hafıza desteği sayesinde daha fazla oyuna kütüphanenizde yer verebilirsiniz. Sanal dünyayı gerçeğe dönüştüren 1440p Doğal Çözünürlük ile oyunlarınızdan gerçeğe yakın görüntüler elde edebilirsiniz. Oyunlarınızın yüklenme hızını arttıran Xbox Velocity Architecture ile yeni nesil hızı keşfedin, oyunlarınızın yüklenmesini daha az bekleyin ve oyunlarınıza daha fazla vakit ayırmanın keyfini çıkartın. Xbox Series S 512GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + GamePass fiyatı ürün özelliklerine göre değişim gösterebilir.

Microsoft Xbox Beyaz Oyun Konsolu Kullanımı

Microsoft Xbox Beyaz Oyun Konsolu Kullanımı

Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu 8 çekirdekli 3.6Ghz AMD Zen 2 işlemcisi, 10GB GDDR6 belleği, 512 GB SSD depolama alanı, 4TFLOPs AMD RDNA 2 ekran kartı, 2560 x 1440 (4K destekli) çözünürlüğüyle size kusursuz bir oyun deneyimi sunar. 4K görüntü deneyimi sayesinde oyunlarınızı gerçeğe en yakın görüntüler eşliğinde oynayabilirsiniz. Donanım hızlandırmalı Direct X Raytracing teknolojisi sayesinde oyunlarınızın akıcılığının keyfini çıkartın. Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu sayesinde konsol, telefon, tablet ve bilgisayarınızdan oynayabileceğiniz 100’ün üzerinde oyuna erişim sağlayabilir, dört nesil Xbox oyunlarından binlercesinin tadını çıkartabilirsiniz. Konsolunuz aracılığıyla oyun oynayabilmenizin yanında favori video oynatıcı uygulamalarınızda 4K Ultra HD videolar izleyebilirsiniz. Xbox Series S 512GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + GamePass satın al işlemi ile oyun saatlerinizin vazgeçilmez bir parçası olacak.

512 GB Xbox Oyun Konsolu ve Gamepad Fiyatı

512 GB Xbox Oyun Konsolu ve Gamepad Fiyatı

Xbox Series S 512GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + GamePass kampanya sayesinde sevdiğiniz oyunları daha konforlu bir şekilde oynayabilirsiniz. Gamepad, Xbox Series S ve daha önceki Xbox oyun konsolları ile uyumlu şekilde çalışmaktadır. Kaymayan kavrama yüzeyi ve elinizle mükemmel uyum sağlayan ergonomik tasarımı sayesinde her türlü oyunda üst düzey kontrolün keyfini çıkartın. Çeşitli oyunlarınız için farklı işlevlere sahip konsol tuşlarınız parmaklarınızı yormaz, böylece oyun keyfiniz saatler boyu sürer. Xbox Series S üzerinde yer alan açma-kapama tuşu oyun kolu üzerinde de yer almakta, böylece konsolunuz uzakta olsa bile oyun kolunuz sayesinde oyun oynamaya kolaylıkla başlayabilirsiniz. Oyun kolunda bulunan üç adet titreşim motoru sayesinde oyunlarınızdaki aksiyon anlarını üst düzeyde hissedersiniz. Xbox Series S 512GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Beyaz + 1 Yıl Live Gold + GamePass yorum bölümü incelendiğinde oyuncuların beklentilerini karşılandığını gösterir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen satın almak isterseniz anında sipariş verebilirsiniz.