Microsoft Windows 11 Professional + Office 2021 Professional Plus Dijital Lisans Anahtarı Key

165,99 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Windows 11 Professional + Office 2021 Professional Plus Dijital Lisans Anahtarı Key

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANGORA ELECTRONİCS Satıcı Ünvanı: FATİH BİLGİÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1720648723
    Bu ürün ANGORA ELECTRONİCS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Microsoft Windows 11 Professional Dijital Lisans Anahtarı ve Office 2021 Pro Plus Lisans Anahtarı 2'li paket fırsat ürünü. Satın aldığınız ürün global bir üründür ve dünyanın her yerinden satın alıp kullanabilirsiniz. Fiyatlar dünya fiyatlarıdır. Kişisel veya kurumsal kullanıma uygundur. Lisanslar 1 cihaz içindir. 1 cihazda süresiz olarak kullanabilirsiniz Dijital ürün olduğundan kutusu bulunmamaktadır. Tüm dil seçenekleri mevcuttur, dilediğiniz dilde kullanabilirsiniz. Satın aldığınız ürün dijital kod olarak gönderilen üründür. Satın aldığınız ürün belirttiğiniz Email adresine aktivasyon bilgileriyle birlikte dijital kod olarak gönderilecektir. Satın aldığınız ürün gün içerisinde Email adresinize gönderilir. Bazen yoğunluktan dolayı gecikmeler olabiliyor.
Geri Bildirim Ver