Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus

290 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eks Pazar Satıcı Ünvanı: MİNNO TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621110710300001 Vergi Kimlik Numarası: 6211107103
    Bu ürün Eks Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Windows 10 Professional Lisans Anahtarı Tüm Windows 10 sürümlerinde ekstra indirme yapmadan sorunsuz etkinleştirme sağlayabileceğiniz orijinal lisans anahtarıdır. Windows 10 altı sürümler için Windows 10 kurulumu yapmanız gerekmektedir. Ürünü satın aldığınızda Lisans anahtarı + kurulum ve bilgilendirme talimatı adresinize yollanır. Office 2016 Pro Plus Lisans Anahtarı Orijinal Office 2019 Pro Plus lisans anahtarıdır. Tek bilgisayar içindir süresiz etkinleştirme sağlar. 24 Saatte Kargoda / Orijinal Ürün
Geri Bildirim Ver

Microsoft Windows 10 Pro + Office Pro Plus 2016 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayar, mekan ve zaman sınırını ortadan kaldırarak her ortamda kullanılan bir teknolojik üründür. Ofiste, evde veya okulda profesyonel ve donanımlı bilgisayar kullanmak herkesin ihtiyacıdır. Önceki sürümlere hızlı ve yeni eklenen birçok özelliği içerisinde barındıran Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus sizlere avantajlı fırsatlarla sunulur. Windows 10 Pro gelişmiş özellikleriyle birlikte yanında Office 2016 Pro Plus programları ile sizleri memnun eder. İkisi bir arada bu paketle hem gelişmiş Office programlarına sahip olabilir hem de Windows 10 Pro ile bilgisayarınızı kullanışlı ve hızlı bir hale getirebilirsiniz. Windows 10 Pro gelişmiş grafik tasarımları yüksek çözünürlük ile kullananlardan tam not alır. Siz de bu ikili ürüne sahip olarak bilgisayarınızın performansını yükseltebilirsiniz.

  • Yeni ve modern tasarım
  • Güvenli ve uzun ömürlü kullanım
  • Yüksek çözünürlük

Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Özellikleri

Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Özellikleri

Office programlarları bilgisayarlarda çok amaçlı işler için kullanılır. Okul ödevlerinde, ofis işlerinde yada günlük kullanımda oldukça işe yarar. Microsoft Office Pro Plus 2016 günlük ve profesyonel kullanıma uygun şekilde sizlere sunulur. Bu ürün profesyonel dosyalar oluşturmanıza olanak tanır ve fonksiyonları oldukça pratik hale getirir. Özel tasarım grafikleri ve renklendirmesi ile kullanımı eğlenceli hale getirir. Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus kullananlar farklı özelliklere sahip bu ürünle rahat ve pratik bir bilgisayar kullanımı sağladığını belirtir. Geliştirilmiş farklı özelliklerle tasarlanarak sunulan Microsoft Windows 10 Pro bilgisayarınızı rahat ve seri kullanmanıza olanak sağlar. Güvenlik önlemleri her zamankinden gelişmiş özelliklere sahiptir. Windows 10 Pro ile bir ekranda toplam dört tane sayfa açık durabilir. Böylelikle aynı anda farklı işlemlerinizi takip edebilirsiniz

Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Avantajları

Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Avantajları

Microsoft Windows 10 Pro gelişmiş teknolojik özellikleri ile onu kullananları memnun eder. Farklı tasarımıyla kullanımı kolaylaştırmak için oluşturulmuş olan ekran düzeni oldukça beğeni toplar. Hem profesyonel anlamda ofisinizde kullanabilir hem de ev ortamında değerlendirebilirsiniz. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarlar kadar tabletlerde de kullanılabilir. Windows 10 ile oyun oynama aktivitenizi dahi hızlı ve rahat gerçekleştirebilirsiniz. Oyun DVR özelliğini kullanarak hareketlerinizi kaydedebilirsiniz. Kaydettikten sonra ise oyundan çıkmadan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bilgisayar kullanımını oldukça basit ve eğlenceli hale getiren Windows 10 Pro ürününe siz de sahip olabilirsiniz. Paket içerisinde bulunan diğer ürün Office 2016 Pro Plus profesyonel hayatta size yardımcı olacak bir ürün olarak karşınıza çıkar. Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus yorum üzerinden müşteri değerlendirmelerini okuyabilir, puanlardan yola çıkarak kendi kanaatinizi oluşturabilirsiniz.

Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Fiyatlar

Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Fiyatlar

Microsoft Windows programları ve Office programları içerdikleri donanımlara ve avantajlarına göre fark gösterir. Microsoft Office Professional Plus 2016 fiyat değeri içinde bulundurduğu farklı teknolojik özelliklere göre belirlenir. Bu ürün sayesinde özenle hazırladığınız dosya veya notlarınızı güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Saklarken aynı zamanda ofis içerisindeki arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Microsoft Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus fiyat değeri sizlere avantajları ile sunulur. Hem Windows 10 Pro sahibi olurken hem de Office 2016 Pro sahibi olabilirsiniz. İkili paket halinde bulunan bu ürünler kolay ve rahat kuruluma sahiptir. İçerisinde bulunan anahtar ile beraber size ait kodu girerek kişisel hesabınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak, bilgisayarınızı keyifli ve kullanışlı hale getirmek isterseniz Trendyol ile kolayca sipariş verebilirsiniz.