1
Yazılım Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni

749 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microsoft Office aboneliği alarak gerekli tüm programları rahatça kullanmanız mümkündür.
  • Microsoft Office Mac uyumlu anahtara sahiptir. Excel, Word ve Power Paint gibi iş programlarının açılması için uyumludur.
  • Kendi laptop veya masaüstü bilgisayarlarınıza kurmak üzere Microsoft Office 365 bireysel alabilirsiniz. Bireysel üyelik ile tüm programlara erişim sağlamanız mümkündür.
  • Microsoft 365 bireysel Türkçe 1 yıl kullanım desteği sunar.
  • Microsoft 365 bireysel Türkçe dil desteği ile herkesin kullanımını kolaylaştırmaya yönelik geliştirilmiştir.
  • Farklı markalarla da uyumlu olan Microsoft Office PC ile uyumlu olarak yazılmıştır.
  • Microsoft Office mobil cihazlarda da kullanım için uygun program özelliklerine sahiptir. Akıllı telefonlarınızda da açılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe yeni lisans anahtarı bireylerin ihtiyaçları için tasarlanmıştır. Kişisel, öğrenci, ev veya tek kullanıcı olarak da adlandırılır. Microsoft Office 365 ProPlus tek bir bilgisayara yüklendiğinde, yalnızca tek bir kişi tarafından kullanılabilir. Bir kullanıcı aynı anda birden fazla bilgisayarda kullanmak isterse, bu ürünün birden fazla lisansını satın alması gerekir.

 
  • 12 aylık abonelik
  • Türkçe dil desteği
  • 1 TB bulut depolama alanı

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni Özellikleri

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni Özellikleri

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe, neredeyse her yerden üretken olmanıza yardımcı olan bir ev kullanımı hizmetidir. Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote'u kullanarak her günkü etkinlikleri takip ederken işinize, okulunuza ve arkadaşlarınıza bağlı kalabilirsiniz. Microsoft 365 Bireysel Türkçe Yeni işe hazır, bulut hizmetlerinin gücü ve güvenilirliği ile en yeni Microsoft Office paketlerine erişmek için kullanabileceğiniz abonelik tabanlı bir üründür. Bireysel masaüstü erişiminin yanı sıra tüm dosyalarınız için 1 TB güvenli çevrimiçi depolama alanı içerir, böylece her yerden her cihazda çalışabilirsiniz. PC, Mac, tablet ve akıllı telefonlar ile uyumludur. Kullanıcıların Office 365 Bireysel Uygulamalarını ücretsiz olarak indirmesine ve etkinleştirmesine olanak sağlar. Ürün anahtarı, kullanıcıların Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ve Access uygulamalarını etkin hale getirmek için kullanılır. Kullanıcılar ayrıca OneDrive'ı ve Skype'ı da kullanarak Office 365 Bireysel paketindeki tüm uygulamaların avantajlarından yararlanabilirler.

 

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni Kullanımı

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni Özellikleri

Microsoft 365 Bireysel 1 yıl aboneliği ile özellikle ev kullanıcıları ve küçük işletmeler için uygundur. Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe yeni ürün anahtarı, kullanıcıların kişisel veya kurumsal amaçlı çalışmalarını en verimli şekilde yürütmesini sağlar. Office 365 Bireysel Türkçe yeni ürün anahtarı, Office 365 bireysel planının kapsamlı özelliklerini sağlayan, tüm Office uygulamalarını, herhangi bir cihazda kullanmanıza izin veren ve Office 365 üyelik hizmetlerini içeren bir Office 365 üyeliği sunar. Office 365 planı, Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve diğer tüm Office uygulamalarını, herhangi bir cihazda kullanmanıza izin veren, Office 365 üyelik hizmetlerini içeren bir Office 365 üyeliği sunar. Office 365 planı üyelerine ayrıca, çevrimiçi depolama, kişisel arama ve e-posta gibi hizmetleri de sunar. Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe yeni ürün anahtarı, kişisel kullanım için geliştirilmiştir. Dolayısıyla, Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe yeni ürün anahtarı, kurumsal kullanım için değil, sadece kişisel kullanım için kullanıma uygundur.

 

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni Fiyatı

Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe Yeni Fiyatı

Office 365 Bireysel Türkçe yeni ürün anahtarını kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin Office 365 Bireysel Türkçe Yeni ürün anahtarınızı alın. Office 365 uygulamasından Office 365 yükleme seçeneğini seçin. Ürün anahtarınızı girin. Office 365'in tüm özelliklerinden yararlanmaya başlayın. Kullanıcılar Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe yeni yorumlar bölümünde ürün anahtarının çok kolay kurulumu, hızlı ve kararlı bir çalışma süreci sağlaması ve ürünün güncellemelerini takip etmesi gibi avantajlarından bahsetmektedirler. Siz de Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe yeni ürün anahtarını kullanarak Office 365 paketlerinde bulunan Office uygulamalarını kolayca indirebilirsiniz. Office 365 Bireysel Türkçe yeni ürün anahtarının ayrıca, Microsoft tarafından sunulan diğer online hizmetlere erişim sağlamanıza da olak sağladığını unutmayın. Siz de ürünü detaylıca inceledikten sonra Trendyol’dan Microsoft Office 365 Bireysel Türkçe yeni fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz. Dilediğiniz anda tek tıkla güvenle sipariş edebilirsiniz.