Microsoft Studios Forza Motorsport 5 Xbox One

799 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Studios Forza Motorsport 5 Xbox One

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Satıcı Ünvanı: RECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734117546200001 Vergi Kimlik Numarası: 7341175462
    Bu ürün RECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Forza Motorsport 5 Xbox One Oyun Microsoft Studios Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Microsoft Studios Forza Motorsport 5 Xbox One 799, son dönemlerde beğeni kazanan oyun çeşitleri arasında yer alır. Forza Motorsport 5, 2013 yılı itibarıyla Turn10 Studios tarafından geliştirilmiş olan bir oyun çeşididir. Microsoft Studios tarafından yayımlanır. Bu oyun, bir yarış ve simülasyon türüdür. Microsoft Forza, Forza Motorsport serisinin beşincisi olarak 2013 tarihinde geliştirilerek Xbox One için piyasaya sürülür. Oyunda 200’den fazla araçla 17 tane pist vardır. Bu sayede adrenalini hep üst seviyede tutar. Müşterilere üst düzey gerçeklik sunar. Araçlar sanki sanal platformda değilmişçesine gerçek görünür. Yaş sınırı gençler, yetişkinler ve genel olarak belirlenir. Sadece Xbox ile uyumludur. Yarış oyunu olan bu ürün hız tutkunlarına hitap eder. Çevrimiçi ve çok oyunculu olarak oynanır. Siz de bu deneyimi keyifle yaşayabilirsiniz.

  • Çoklu oyuncu
  • Simülasyon oyunu
  • Üst düzey gerçeklik

Forza Motorsport 5 Özellikleri

Forza Motorsport 5 Özellikleri

Forza Motorsport 5, dünyadaki iyi arabalara ve pistlere sahip olan, aynı zamanda kullanan kişiyi sanal gerçeklikte hissettiren bir araba yolculuğudur. Xbox One’ın tüm avantajlarından yararlanarak tasarlanır. Müşterilere araba yarışı heyecanını sonuna kadar yaşatır. Microsoft Studios Forza Motorsport 5 Xbox One, bulut gücüyle çalışan Drivatar uygulaması ile bir ekip kurar. Ekip arkadaşları olmasa dahi onların yerine rakip arkadaşlar varmış gibi hareket eder. Mükemmel bir gerçekliğe sahiptir. Yeni grafik motoru ve 1080p çözünürlüğü sayesinde sanal gerçeklik sunar. Sanki yarış pistinin içindeymiş gibi his yaşatır. Müşterilere kullanmayı istedikleri tüm araçları sanal ortamda deneyimleme imkanı sunar. Klasik spor modellerden egzotik ve yarış arabalarına kadar yüzlerce araç müşteriler için yeniden yaratılır. Tüm arabalar kullanmaya hazır olarak ekranda yer alır. Üst düzey gerçeklikle simülasyon şeklindeki bu deneyimden yüksek keyif alabilirsiniz.

Microsoft Forza Kullanımı

Microsoft Forza Kullanımı

Microsoft Studios Forza Motorsport 5 Xbox One kullananlar, oyunun sunduğu hislerden çoğunlukla memnun kalır. Oyunda, top gear pistini kullanılır. Top Gear deneme pistinde hem yarışlar hem de Top Gear sunucularının kariyer keşifleri yapılır. Yılın en iyi araba yarışı ödülüne sahiptir. Drivatar teknolojisiyle her zaman yarışmaya hazır bir rakip ağı sunarak gerçek eğilim, zafer ve hata imkanı sunar. Microsoft Studios Forza Motorsport 5 Xbox One yorumları, genellikle oyun içinde her virajın yeni bir mücadele, her etkinliğin ise yeni bir şans olduğunu vurgular. Ödül hakları kazanılarak arkadaşlara karşı mücadele edilir. Akıllı eşleştirme teknolojisiyle oyuncular arasında hızlı ve rekabetçi eşleştirmeler yapar. Ayrıca, Drivatar teknolojisi tercih edilen araçların boya şemalarını düzenleyerek kaliteli bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Araçların garajlarını da istediğiniz şekilde genişletilip geliştirebilirsiniz.

Forza Motorsport 5 Fiyatları

Forza Motorsport 5 Fiyatları

Beğenin kazanan bu oyun ile araçları keyifle test edebilirsiniz. Sürekli güncellenen çevrimiçi yarış etkinliklerinde arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz. Motorsport 5, yüksek çözünürlüğü sayesinde son derece gerçekçi görseller sunar. Oyun, dünyanın önde gelen araç üreticileri ve Calspan ile geliştirilir. Bu sayede sürüş deneyimini kolaylaştırıp araç sürme konusunda ustalık kazandırır. Yüksek çözünürlüklü hasar modellemesi sayesinde arabada bulunan ufak bir çiziği ve çarpmayı dahi gösterir. Xbox One için özel olarak geliştirilen grafik motoru binlerce eşsiz malzemenin gerçek yaşam özelliklerini fiziksel bir tabanda işleyerek yeniden sunar. Metal, cam, deri ve kauçuk gibi yüzeyler; dokunulacak kadar gerçek görünür. Microsoft Studios Forza Motorsport 5 Xbox One fiyatları, farklı bütçelere hitap eder. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip bu ürüne Trendyol’dan cazip fiyat avantajıyla ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.