mia klinika Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Yüz Temizleyici Tonik

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

mia klinika Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Yüz Temizleyici Tonik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mia Klinika Satıcı Ünvanı: MONAMİ KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622245713000001 Vergi Kimlik Numarası: 6222457130
    Bu ürün Mia Klinika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilde nazikçe peeling yapar, ölü hücrelerin uzaklaştırılmasına ve gözeneklerin daha sıkı görünmesine yardımcı olur. Arındırılmış cilt daha ışıltılı ve canlı bir görünüm kazanır. Ciltteki yağ dengesini korur ve pürüzsüzlül sağlar. Paraben ve alkol içermez. Hayvanlar üzerindetest Edilmemiştir. Nasıl kullanılır? Cildi temizlediktensonra pamuğa uygun miktarda dökerek ve Masaj yaparak uygulayın. Uygulama sonrası güneş ışığına maruz kalınacaksa güneş kremi kullanın. Haricen kullanılır. Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız. Güneş görmeyen ve oda sıcaklığında, nemsiz ortamda,çocukların ulaşamayacakları yerde muhafaza ediniz. Içindekiler : Aqua, ppg-26-Buteth-26, glycolic acid, niacinamide, glycerin, salicylic acid, hamamelis virginiana leaf extract, copper gluconate, panthenol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tetrasodium edta, benzoic acid, dehydroacetic acid, sodium hydroxide.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • İçerik AHA / BHA
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Mia Klinika Gözenek Sıkılaştırıcı ve Yüz Temizleyici Tonik

Yüz temizliğinin etkili şekilde yapılmasına olanak sağlayan ürünler sıklıkla tercih edilir. Mia Klinika gözenek sıkılaştırıcı ve yüz temizleyici tonik, cilt yüzeyinde yer alan sivilce ve akne gibi oluşumları ortadan kaldırırken gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcı olur. Cilt yağlanmasını dengeleyici bir göreve sahiptir. Sivilce oluşumuna yatkın cilt yapılarına uygun olarak tasarlanır. Cildin beslenmesine ve yüzeyindeki kötü oluşumların ortadan kalkmasını sağlayarak günlük bakımlarınıza katkı sağlar. Gözeneklerin sıkılaşması için kullanıldığından günlük hayatta rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Mia Klinika yüz temizleyici, cildin sağlıklı görünümüne destek olur. Aynı zamanda toksinlerden arındırmaya da yardım eder. Canlı ve sağlıklı bir tene sahip olmanızı sağlayan bu ürünü güvenle satın alabilir, sebum dengesini koruyabilirsiniz. Böylelikle günlük bakım rutinlerinize güvenli bir biçimde devam edebilirsiniz.

  • Gözenek açıcı ve sıkılaştırıcı
  • Etkili cilt temizliği
  • Sağlıklı bakım desteği

Özel Formüllü Mia Klinika Yüz Yıkama Jel

Özel Formüllü Mia Klinika Yüz Yıkama Jel

Sivilce ve akne gibi yağlı ciltlerde sıklıkla görülen siyah nokta oluşumları, gözeneklerin tıkanmasına neden olur. Ardından sivilce ve akne oluşumuna sebep olarak rahatsız edici bir hal alabilir. Cilt bakımı için güvenilir ve sağlıklı bir ürün kullanmak isteyenler için Mia Klinika yüz yıkama jeli satışa sunulur. Cildinizin pürüzsüz bir biçimde temizlenmesine yardımcı olur. Böylelikle makyaj temizliğinizi güvenle yapabilirsiniz. Ürün, gözenek açıcı etkisiyle ciltteki kötü oluşumların yok olmasında etkilidir. Arındırılmış yüzeyin zaman içinde sıkı bir görünüm kazanmasına destek olur. Cildinizin tahriş etmeden canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. Mia Klinika gözenek sıkılaştırıcı ve yüz temizleyici tonik yorumları kısmında ürünle ilgili pek çok kişinin görüşleri yer alır. Yorumları okuyarak ürünün kalitesi ve özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Böylece ürünü yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Etkili Mia Klinika Gözenek Sıkılaştırıcı ve Yüz Temizleyici

Etkili Mia Klinika Gözenek Sıkılaştırıcı ve Yüz Temizleyici

Cilt yapısının deforme olan yeniden canlanması ve sağlıklı bir görünüme sahip olması için üretilen bu ürün, günlük bakımlarınıza destek sağlar. Ürün içerisinde yer alan çok sayıda yararlı bileşen, cildin derinlemesine temizliğine yardımcı olur. Canlanan ciltteki gözenekler, düzenli kullanım ile sıkı bir görünüm kazanır. Mia Klinika gözenek sıkılaştırıcı ve yüz temizleyici tonik kullananlar, ürün yapısından ve etkilerinden memnun olduklarını ifade ederler. Ürünün etkilerini hissetmek için siz de siparişinizi verebilirsiniz. Kolaylıkla kullanılabildiğinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Cildinizi temizledikten sonra toniği pamuğa dökebilirsiniz. Masaj yaparak toniği cildinize uygulayabilirsiniz. Böylelikle ölü derilerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Kullanımı pratik ve etkisi büyük ürünü, uygun fiyat ayrıcalıklarıyla siz de satın alabilirsiniz. Mia Klinika gözenek sıkılaştırıcı ve yüz temizleyici tonik satın alarak kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygun Gözenek Sıkılaştırıcı ve Yüz Temizleyici Tonik Fiyatı

Uygun Gözenek Sıkılaştırıcı ve Yüz Temizleyici Tonik Fiyatı

Cilt çeşitli etkenler nedeniyle yıpranır. Yediğimiz sağlıksız yiyeceklerin etkisiyle de istenmeyen görüntüler meydana gelir. Özellikle çok yağlı besinlere ağırlık veren kişilerin cilt yapısında sivilce oluşumları sık olur. Bununla birlikte mevsimsel geçişlerde de cilt, hasar görebilir. Yüz temizliği ve bakımında kaliteli bileşenlerle desteklenen etkili bir tonik tercih ederek, yıpranmaların önüne geçebilirsiniz. Bu gıdaları azaltarak cildinizin yapısına yardımcı olmanın yanı sıra etkili bir bakım ürünüyle de destek olabilirsiniz. İçerisinde bulunan Niacinamide ve Panthenol sayesinde kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz. Paraben ve alkol içermediğinden gönül rahatlığıyla uygulamalarınızı yapabilirsiniz. Ciltteki gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olan bu ürüne cazip fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Trendyol sayesinde Mia Klinika gözenek sıkılaştırıcı ve yüz temizleyici tonik fiyatı hakkında araştırma yapabilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz.