MEYVESELİ Gilaburu Meyvesi 5 Lıtre 3kg

335 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MEYVESELİ Gilaburu Meyvesi 5 Lıtre 3kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gilaburu Meyvesi Satıcı Ünvanı: AKİF ALTURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0680344346
    Bu ürün Gilaburu Meyvesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gilaburu meyvesi ağacından toplanıldıktan sonra, muhafaza edildiği bidonlarda su içerisinde bekletilir . Gilaburu meyvelerinin bekletildiği suya başka bir şey katılmaz. Bidonun içindeki su kesinlikle içilmez, meyveler bidondan alınıp bittikten sonra bu su atılır. ( ürün hakkında bilgi sahibi olmayan bazı satıcılar bu su da içilir diye tavsiyede bulunuyor kesinlikle yanlış bilgidir)
  • Bekleyen Gilaburu (gilaburu) meyvesi su içerisinde(su sıcaklığı 0-15 derece arasında olmalı) serin ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza edilmesi kaydı ile 10-11 ay tazeliğini koruyabilir. Havaların sıcak olduğu yaz aylarında buz dolabında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
  • Su içerisinden alınan gilaburu bir süzgeç yada kevgir üzerinde önce yıkanır daha sonra ezilerek suyu çıkartılır. veya katı meyve sıkacağı ile suyu sıkılır. Gilaburu suyu sıkılmadan meyveleri yenerek de tüketilebilir.
  • Günde 700 gr-800 gram Gilaburu meyvesi kullanmanız tavsiye edilir. 700– 800 gram meyvenin ezilmesi ile yaklaşık 2,5 – 3 su bardağı(yarım litre) gilaburu öz suyu elde edilir. Bu suya 2 bardak kadar da içme suyu ilave edilir. Toplamda 1 litre gilaburu suyu hazırlamış olduk.
  • Hazırlanan gilaburu suyunun, yarısının sabah aç karna, yarısının da akşam yemeğinden önce veya yatmadan önce içilmesi tavsiye edilir. Aldığınız meyve bitene kadar aralıksız her gün içmeniz tavsiye edilir.
  • Hazırladığınız Gilaburu (gilaburu) suyunu, 24 saat içerisinde tüketmenizi tavsiye ederiz. Almış olduğunuz meyvelerin tamamını bir seferde suyunu kesinlikle sıkmayınız . Bir gün içerisinde kullanacağınız kadar meyvenin suyunu sıkınız. Bekleyen meyvenin suyunu da buzdolabında muhafaza ediniz.
  • Gilaburu meyvesi size kargo ile teslim edilmişse, kargoya vermeden önce bizim tarafımızdan bidon içerisindeki suyun tamamı boşaltılacaktır. Ürünü teslim alınca bidon içerisindeki suyun tamamını boşaltıp tekrardan bidonun tamamını su ile doldurunuz. Gilaburu meyvesinin ekşimsi bir kokusu vardır.
  • Gilaburu meyvesinden şifa olarak faydalanabilmek için meyvesini, taze olarak sıkıp içmek en doğru yöntemdir. Meyve suyu olarak satışı yapılan gilaburu, asla meyvesinden elde ettiğiniz gilaburu suyu kadar fayda sağlamayacaktır.
  • Firmamız dan aldığınız Gilaburu meyvesi, Hisarcık (Kayseri) yöresinin meyvesidir. Kendi bahçemizden ve komşu bahçelerimizden aldığımız ürünleri sizlere ulaştırıyoruz. Yöremizde yetişen Gilaburu meyvesini, 2006 yılından bugüne kadar e-ticaret ile satışını gerçekleştiriyoruz. Şifa olmasını dilerim…..

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 3 Kg
Geri Bildirim Ver