Mesuvida Katlanabilir 60W Güneş Paneli 3 Port DC (18V)/QC3.0/PD 45W, Su Geçirmez Taşınabilir Solar Şarj Şarj

10.589 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Mesuvida Katlanabilir 60W Güneş Paneli 3 Port DC (18V)/QC3.0/PD 45W, Su Geçirmez Taşınabilir Solar Şarj Şarj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geniş Uyumluluk: 18 V maksimum çıkış voltajı, piyasadaki çoğu taşınabilir güç istasyonuyla uyumlu hale getirir. Ayrıca, entegre PD bağlantısı sayesinde iPhone, Samsung, Huawei gibi akıllı telefonlara da uyumludur. Hızlı ve Güvenli Şarj: QC 3.0 bağlantısıyla donatılmıştır, bu da daha hızlı şarj etme imkanı sağlar. Akıllı IC teknolojisi, bağlı cihazları otomatik olarak algılayarak en hızlı şarj hızını sağlar. Yüksek Verimli Güneş Paneli: Monokristal silikondan yapılmış yüksek yoğunluklu bir paneldir. Düz zeminde 45° eğilebilir, böylece daha fazla güneş ışığı yakalayabilir ve %23,5'e kadar dönüşüm verimliliği sağlayabilir. Taşınabilirlik: Katlanabilir tasarımı sayesinde kolayca taşınabilir. Halkalar ve karabina kancaları, çeşitli ortamlarda sabitlemek için kullanılabilir. Ayrıca suya dayanıklı bir saklama çantası da bulunur. Uzun Ömürlü ve Güvenli: Entegre akıllı koruma sistemi, kısa devre, aşırı akım ve sıcaklık gibi durumlarda koruma sağlar. IPX4 su geçirmezlik özelliği, panelin yağmur damlalarından zarar görmemesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Panel Güç (Watt) 51-100
  • Panel Volt 12
Geri Bildirim Ver