MEŞE REKLAM Araç Pitbull Sticker Model 3

45 TL

Ürün Bilgileri

MEŞE REKLAM Araç Pitbull Sticker Model 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birim Matbaa Satıcı Ünvanı: AYŞE KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5160728362
    Bu ürün Birim Matbaa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stickerlarımız 1. kalite malzemeden imal edilmiş olup uzun yıllar boyunca solma kalkma yapmaz. kolay uygulama için önceden tek parça transfer kağıdına geçirilip özenle paketlenip sizlerin kullanımına sunulmaktadır. Aksi Belirtilmediği takdirde görseldeki beyaz kısımlar boşluğu temsil eder fon değildir. paket içeriği 35cm x 35cm ebatlarda şekilde kesilmiş sticker istenilen sticker ebadında tek parça transfer kağıdı Araç stickeri boyanızda herhangi iz veya korozyona sebep olmaz kolayca yapıştırılır kolayca sökülür. Sert hava koşullarına dayanıklıdır. uygularken zeminin kuru ve temiz olmasına dikkat ediniz aksi takdirde sticker tam anlamıyla yapışmaz. Uygulama
  • Sticker tek taraftan (üst ve ya yan) yardımcı bir bant ile uygulama yüzeyine sabitlenir. Taşıyıcı kağıt bu sabitlenen taraftan itibaren yavaş yavaş çekilirken açığa çıkan transfer bandı ve dolayısı ile üzerindeki grafiğimiz de yüzeye ragle ile adım adım uygulanır. Sticker’ı başarı ile uyguladıktan sonraki adım transfer bandının çıkarılmasıdır. Bunu yaparken bant yüzeyden 180 açı ile yavaşça çekilmelidir. Böylece grafiğimiz içerisinde hava kabarcığı oluşmasının ya da istenmeyen şekilde yüzeyden ayrılmanın önüne geçilmiş olur. Eğer kapıların ve ya diğer parçaların birleşme hatlarının üzerine uygulama yaptıysanız transfer bandını sökmeden önce bu kısımları maket bıçağı ile kesmeniz gerekecektir. Böylece transfer bandını parçalar halinde daha kolay sökmüş de olursunuz. Sıkça Sorulan Sorular Sticker yüzeye yapışmıyor? Yüzey gerektiği gibi temiz olmayabilir. Tozlu, yağlı ve ya çözücü madde kalıntıları yüzey ile sticker arasında engel yaratıyor olabilir. Çok sıcak ya da soğuk bir yüzeye mi uygulama yapıyorsunuz ya da yüzey ıslak ve nemli mi? Uygun şartlara sahip olmayan bir yüzeye uygulama yapıyor olabilirsiniz. Sticker yüzey detaylarına uyum sağlamıyor? Eğer Sticker’ı kompleks yüzey detaylarına uyum sağlamaya zorluyor ve başarılı olamıyorsanız bu malzemenin cast folyo olmamasından kaynaklanıyordur. Sticker malzemesi düz ve düze yakın kompleks olmayan sürekli yüzeylere uygundur. Cast malzeme karakteri ve uygulama şekli farklıdır. Sticker transfer bandına geçmiyor? Sticker transfer bandına geçmiyor ve taşıyıcı kağıt üzerinde kalma eğilimi gösteriyorsa ürünü düz bir yüzeye yatırın ve ragle ile grafik üzerinden geçerek transfer bandına tutunmayı engelleyen boşluk varsa giderin. Bu işlemden sonra taşıyıcı kağıdı ayırırken mümkün olduğunca yüzeyle 180 açı yapacak şekilde ve yavaşça çekiniz.
Geri Bildirim Ver