MERRYS Kulak Temizleme Mumu 3 Adet 2li

89,01 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
175,40 TL

Ürün Bilgileri

MERRYS Kulak Temizleme Mumu 3 Adet 2li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Famarketim Satıcı Ünvanı: FA BİLİŞİM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384061029300001 Vergi Kimlik Numarası: 3840610293
    Bu ürün Famarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Merrys kulak temizleme mumu 3 adet 2li kulak mumları binlerce yıldır kullanılan doğal bir şifa yöntemidir. Günümüzde kulak mumları gerek avrupa'da gerekse uzakdoğu'da yaygın olarak kullanılmaktadır. Merrys kulak mumu hafif ısınma ile kulaktaki kir ve buşonları yumuşatır ve oluşturduğu vakum etkisiyle buharlaştırarak dışarı çeker. 1 paket 2li kulak mumu gönderilmektedir. Merrys kulak mumları yaklaşık 23 cm. Uzunluğunda, içi boş, özel tasarlanmış boru şeklinde özel bir üründür. Uygulayacak kişi başını yatay pozisyonda tutmalıdır. merrys kulak mumunun dar olan kısmını kulak yoluna hafifçe bastırarak hava almayacak şeklide dik durumda tutulmalıdır. Işlem öncesi mumu söndürmek için bir bardak su hazırlayın. merrys kulak mumunu kalın ucundan yakınız. mum 8-10 dk. Arasın da hafif ve yavaş şekilde yanar. Mumun üzerinde bulunan kırmızı emniyet şeridinin olduğu yere kadar yandıktan sonra hazırda bulunan bardak da ki suda mumu söndürünüz. Kulak mumu kulaklarınızı rahatlatırken, kulak çınlamasını, ağrı, kaşıntı ve basıncı azaltmaya, işitme duyusunu geliştirmeye yardımcı olur. kulak ve sinüslerdeki basınçı azaltmayaişitme duyusunu geliştirmeyedoğal bir şekilde buşon çıkarmayavücut dengesi ile ilgili sorunların etkisini azalmayatinnitus (kulak çınlaması) durdurmayakulak içindeki kaşıntı hissini azaltmayakulak enfeksiyonları, iltihapları ve bunlara bağlı baş ağrısı sorunlarını azaltmayakulak içinde biriken buşonları ve kirleri sağlıklı bir şekilde temizlemeyeorta kulak iltihabı, baş ağrısı, migren, bademcik sorunlarını azaltmayabiyoenerjik ritmi düzenlemeyekulak çınlamasını azaltmayasoğuk algınlığından dolayı oluşan boğaz ağrısı ve üst solunum yollarındaki sorunları azaltmayasinüslerdeki iltihap sorunlarının tedavisinekulaktaki kan dolaşımını rahatlatmayasaman nezlesi ve astım hastalıklarının tedavisine yardımcı olur.Herhangi bir yan etkisi yoktur. Uyarılar · beş yaşından küçük çocuklarda· kulak protezi ve kulak zarı problemi olanlarda· balmumu,nane aroması,pamuk alerjisi olanlar da· açık yara ve iltihaplı kulaklarda kullanılmamalıdır.· uygulama esnasında yanınızda yetişkin birinin bulunması tavsiye edilir.· çoçukların erişemeyeceği yerde, kuru ve serin ortamda muhafaza ediniz.· hamilelik ve medikal tedavi sürecinde doktorunuza danışmadan kullanmayınız.· tavsiye edilen uygulama periyodu 15 gündür, kişilerin kulakların da biriken buşon miktarları farklılık gösterebilir.· uygulama sonrasında ki ilk üç saatte kulağınızı su ile temas ettirmeyin.· gıda veya ilaç değildir.· yan etkisi yoktur ve bağımlılık yapmaz.
Geri Bildirim Ver