MerMarin Merma Nail Prep Tırnakları Yağdan Arındıran ve Yapışkan Tabakanın Çıkarılması 115 Ml

290 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

MerMarin Merma Nail Prep Tırnakları Yağdan Arındıran ve Yapışkan Tabakanın Çıkarılması 115 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMETİK EVİM Z&L Satıcı Ünvanı: ZALINA RAIMOVA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7341475425
    Bu ürün KOZMETİK EVİM Z&L tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tanım Çok işlevli ürün, manikür ve pedikür prosedüründeki temel görevlerle mükemmel bir şekilde baş eder: tırnak plağını yağdan arındırır, yapışkan tabakayı giderir, tırnakları kurutur, nemi ve tozu nazikçe temizler. Yapay tırnak uzatma, dekoratif vernik ve dayanıklı dekoratif kaplama uygulamak için kullanılır. Ürünün kullanımı yapay kaplamanın veya dekoratif verniğin yapışmasını arttırmaya yardımcı olur. Kaplamanın kırılmasını ve soyulmasını önler. Ayrıca fırça temizleyici olarak da kullanılır. Doğal ve yapay tırnaklarla çalışmaya uygundur. Birleştirmek İzopropanol, su, bütil asetat, parfüm bileşimi Tırnakların yağdan arındırılması ve yapışkan tabakanın çıkarılması için araçlar Dream Nail Prep 115ml Tırnak plağını yağdan arındırarak nemi ve tozu nazikçe giderir. Yapay kaplama veya dekoratif vernik uygulamadan önce ve ayrıca polimerizasyon sonrası dispersiyon tabakasını çıkarmak için kullanılır. Ürünün kullanımı suni çimin tutunmasını arttırmaya yardımcı olarak ufalanma ve soyulmanın önlenmesine yardımcı olur. Ürün antiseptik özelliklere sahiptir ve işyerini tedavi etmek, patojenik bakterileri yok etmek ve yüzeyleri dezenfekte etmek için mükemmeldir. Tırnaklar için Yağ Giderici ve yapışkan tabakayı gideren Dream Nail Prep 115ml'yi satın almak için bu ürünü mağaza sepetinize ekleyin. ????????:

Ürün Özellikleri

  • İçerik Asetonlu
  • Tip Şişe
  • Hacim 115 ml
Geri Bildirim Ver