Meri Detox Tea Detoks Çayı 60 Adet 1 Aylık Kullanım

460 TL
(7,67 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Meri Detox Tea Detoks Çayı 60 Adet 1 Aylık Kullanım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Suit Us Satıcı Ünvanı: AYŞE KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5301199207
    Bu ürün Suit Us tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler Pirinç kabuğu tozu ekstrakt, biberiye ekstrakt, brokoli ekstrakt, ekinezya ekstrakt, goji berry ekstrakt, yaban mersini ekstrakt, yoğurt otu ekstrakt, cüce palmiye ekstrakt, huş ağacı ekstrakt, l-Carnitine bulunmaktadır.
  • Kimler kullanamaz Hamileler ve emziren anneler, karaciğer yetmezliği olanlar, böbrek hastaları kalp hastaları tansiyon hastaları antidepresan kullananlar.
  • Nasıl kullanılır Günde iki kere olmak üzere sabah ve akşam aç karnına yemeklerden 1 saat önce tüketilmesi gerekmektedir. Ürünlerimiz %100 orjinaldir. Görüşleriniz bizim için önemlidir. Ürünümüz hakkında yorum yapmayı unutmayın.? daima müşteri memnuniyeti için büyük bir özveri ile çalışmaktayız.? ürünlerimiz mutlaka Son kontrolden çıkarak sizlere ulaştırılmaktadır.? herhangi bir problem veya sorunla karşılaştığınızda onay vermeden veya yorum yapmadan önce lütfen bize bildiriniz. Aksaklığın en kısa sürede giderileceğine emin olabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver