Mercan Ev Gereçleri Tuz Ve Karabiber Öğütücü Değirmen Çelik Gövde

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mercan Ev Gereçleri Tuz Ve Karabiber Öğütücü Değirmen Çelik Gövde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TuruncuAl Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN FEHİM ÖREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530186870
    Bu ürün TuruncuAl tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuz Karabiber Baharat Öğütücü Değirmen, Alüminyum Gövde Mutfakta, baharatlarınızı taze taze ve yorulmadan pratik bir şekilde öğütebilmeniz için tasarlanan Bas-Çek Baharat Değirmeni. Tuz, karabiber gibi baharatları kendi ellerinizle toz haline getirin, en doğal ve özlü şekliyle kullanın, yemeklerinize lezzet katın. Tek elle kullanılabilir. Basit bir şekilde değirmenin tepesindeki pompaya basın, yeterli miktarda karabiber döküldüğünü göreceksiniz. Basmalı Baharat Değirmeni dayanıklı paslanmaz çelik yapısı ve güçlü değirmeni ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Mutfağınızdaki pratik yardımcılarınız arasında yerini bulacak şık tasarım. Şeffaf haznesi sayesinde içerisinde ne kadar baharatınızın kaldığını kontrol edebilirsiniz. Basmalı Öğütücü Ölçüsü
  • 15 x 3 cm 1 ADET SATIŞ FİYATIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Mercan Ev Gereçleri MER1115 Tuz ve Karabiber Öğütücü Çelik Gövde Değirmen

Karabiber, tuz ve diğer çekilebilen baharatları otomatik bir şekilde kolaylıkla çekilmesi için tasarlanan Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen kullanışlı ve pratik bir üründür. Paslanmaz çelikten üretilen Mercan Ev Gereçleri baharat öğütücü değirmen, dayanıklılığı ve kalitesiyle mutfakların vazgeçilmezidir. Tuz ve karabiber gibi baharat öğütücü Mercan Ev Gereçleri değirmen, içerisine konulan baharatları pürüzsüz ve ince bir şekilde rendeler. Kullanıcılarına taze baharat kullanma deneyimi yaşatan ürün, baharatların vitamin değerini ve özelliklerini kaybetmeden tüketme imkânı sağlar. Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen baharatlarını taze kullanmak isteyen kişiler için son derece kaliteli ve şık bir üründür. Baharat öğütücü değirmen sağlamlığıyla uzun yıllar boyunca kullanıma uygundur.

  • Bas çek özelliği bulunur.
  • Baharatları öğütmek için kullanılır.
  • Paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Mercan Ev Gereçleri Tuz ve Karabiber Öğütücü Değirmenin Özellikleri

Mercan Ev Gereçleri Tuz ve Karabiber Öğütücü Değirmenin Özellikleri

Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen 15×3 cm ölçülere sahiptir. Çelik gövdeli baharat öğütücü değirmen üzerinde şeffaf bir kısım bulunur ve şeffaf bölge öğütücü içerisindeki baharatın miktarı hakkında kullanıcılarına yardımcı olur. Tek dokunuşla rahatlıkla kullanılabilen Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen, bas çek mekanizmayla çalışır. Değirmen üzerindeki pompaya basıldığında Mercan Ev Gereçleri öğütücü içerisinden yeterli miktarda baharat dökülür. Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen içerisine baharatın yerleştirildiği bölmede kullanılan materyaller gıda maddelerine uygun malzemelerdir. Aynı zamanda Mercan Ev Gereçleri bas çek öğütücünün iç materyali içerisindeki baharatların tazeliğini korurken nem ve tozu baharatlardan tamamen uzak tutar. Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen kullanımı, montajı, dolumu ve temizliği oldukça kolay, pratik bir üründür.

Mercan Ev Gereçleri Çelik Gövde Değirmenin Kullanımı Kolay mıdır?

Mercan Ev Gereçleri Çelik Gövde Değirmenin Kullanımı Kolay mıdır?

Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen modern tasarımı ve kullanım kolaylığını bir arada sunan eşsiz bir üründür. Güç uygulanmasına gerek kalmadan birkaç hamleyle baharatları öğüterek yemeklere lezzet katan bu ürün güçlü mekanizması sayesinde baharatları hızlı ve kolay bir şekilde rendeler. Pratikliği ve şıklığıyla mutfaklarda yerini alan Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen üzerindeki pompaya basılıp çekilmesi halinde rendeleme işlevini yerine getirir. Tek elle kullanıma uygun olan Mercan Ev Gereçleri çelik gövde tuz ve karabiber öğütücü değirmen efor sarf edilmesine gerek kalmadan işlevini gerçekleştirir. Taze baharatların öğütülmesine yardımcı olan kullanışlı Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen fiyat performans ürünüdür. Ürünü satın almak isterseniz Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Mercan Ev Gereçleri öğütücüye düşük ücretlendirmeyle sahip olabilirsiniz.

Mercan Ev Gereçleri Baharat Öğütücü Değirmen Dayanıklı mıdır?

Mercan Ev Gereçleri Baharat Öğütücü Değirmen Dayanıklı mıdır?

Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen çelik gövdesi sayesinde oldukça dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Baharat öğütücü değirmenin sağlam paslanmaz çelik malzemesi paslanmaya, korozyona ve darbelere karşı dayanıklıdır. Son derece uzun ömürlü Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmenin dolumu ve temizliği kolaydır. Yalnızca az miktarda insan gücüyle çalışan Mercan Ev Gereçleri baharat öğütücü değirmen şıklığı, pratikliği ve dayanıklılığıyla uzun yıllar boyunca mutfaklarda yerini alır ve yemeklere lezzet katar. Sizde Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmene sahip olmak ya da sevdiklerinize hediye etmek isterseniz ürünü Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda ürünü daha önceden Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Mercan Ev Gereçleri tuz ve karabiber öğütücü değirmen yorum kısmına göz atabilirsiniz.