Menzerna Medium Cut Polish 2500 Orta Dereceli Çizik Giderici Cila 250 ml

519 TL

Ürün Bilgileri

Menzerna Medium Cut Polish 2500 Orta Dereceli Çizik Giderici Cila 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞDEMİRDETAİLİNG Satıcı Ünvanı: TAŞDEMİR BOYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0827003656800016 Vergi Kimlik Numarası: 8270036568
    Bu ürün TAŞDEMİRDETAİLİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Menzerna medium cut polish 2500 – orta dereceli çizik giderici cila 250 ml Ürün özellikleri: Menzerna 2500
  • üretici sistemler, boya atölyeleri, boya bakım-Koruma sistemleri için mükemmel bir ara bileşiktir. Orta dereceli oksidasyon işaretleri, ince çizikleri ve ağır hologramları gidermek için tasarlanmıştır. Boyaya renk derinliği, yansıma kazandırır ve yüksek derecede parlak, homojen bir yüzey oluşumu sağlar. Silikon içermez, seramik kaplama öncesi ve yaşlı eskimiş boyalarda, hafif çizikli yüzeylerde başlangıç ürünü olarak kullanılabilir. Özellikleri: · tek uygulama ile orta hafif çizikleri giderir, · sıralı uygulamada hologramları giderir, yüzeye renk derinliği ve yüksek derecede parlaklık kazandırır. · silikon içermez. · sıfır tozlanma. Kolay silinir. · geç kuruma özelliği sayesinde, daha geniş alanlarda kullanılabilir. · 2500 kum ve üstü zımpara izlerini giderir. · çizilmeye dayanıklı sert boyalar dahil, tüm boya tipleri ile kullanılabilir. Kullanımı: Polisaj makinası ile Orta dereceli kusurlar: Lambs wool l150 (yün pasta pedi), polishing pad white p150h, (beyaz sünger ped) Hologram, hare: P150m foam pad yellow (sarı süng. Pad) Ürün menşei : almanya Uygunluk : Tüm marka model araçlara uygundur.
Geri Bildirim Ver