Meltem Ekstra Battal Elektrikli Battaniye 140x175 cm

700 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL

Ürün Bilgileri

Meltem Ekstra Battal Elektrikli Battaniye 140x175 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYÜPOĞLU AVM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN EYİİP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3830035773
    Bu ürün EYÜPOĞLU AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MELTEM EKSTRA BATTAL ELEKTRİKLİ BATTANİYE 140x175 Cm İşletme Gerilimi : 220 V-50 Hz. Anma Gücü: 100 W Kumanda 2 kadamelidir 2 Yıl Garantili ve TSE Belgelidir. Romatizmal ağrıların tedavisinde çok yararlıdır ve bu hastalıklara sebep olan soğuk ve nemli havadan vücudu korur, grip anjin gibi üşütmeden oluşan her türlü vücut ağrılarında kesin etkilidir. Vücudun rahat edebileceği sıcaklıkta yatak ve yorgandaki rutubeti önler, vücut adelelerini gevşetir, kan dolaşımını düzenleyerek uyku derinliğini artırır. Böylece size sağlıklı, huzurlu ve rahat bir gece geçirmenizi sağlar.Kapitone edilmiş kumaş ile yumuşaklık sağlanmıştır yatak üzerinde estetik kattığından ayrı bir güzellik sağlar.Elektrik kumandası 2 kademelidir sıcak,ılık,kapalı devre olarak tasarlanmıştır.Battaniyeyi kullanmazdan en az 30 dakika önce 2.konuma sıcak ayırına getirip bekleyiniz mümkünse yatağa girdiğinizde sıcaklık kafi ise kapalı konuma getirmenizde sağlığınız açısından yarar vardır uzun süre vücut sıcağı göreceğinden kasları gevşetir ve yorgunluk hissi verir... Battaniye Özellikleri: Kumaş : % 100 Pamuklu kumaş Dayanıklılık : Neme karşı dayanıklıdır Kullanılan yer : Çarşaf altında kullanılır. RESİMDEKİ RENK VE DESEN ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMİŞ OLUP STOKTAKİ RENK VE DESENLER KARMA OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR. KAPALI AMBALAJINDA ADINIZA KESİLMİŞ FATURASI İLE GÖNDERİLECEKTİR.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 140 x 170
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Çok Renkli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuklu
Geri Bildirim Ver