MEKs Masaüstü Telefon Standı Yükseklik ve Bakış Açısı Ayarlanabilir Telefon Tutucu ve Tablet Standı Siyah

157,27 TL

Ürün Bilgileri

MEKs Masaüstü Telefon Standı Yükseklik ve Bakış Açısı Ayarlanabilir Telefon Tutucu ve Tablet Standı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEKs Shop Satıcı Ünvanı: MEKS MİMARLIK MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614169998000001 Vergi Kimlik Numarası: 6141699980
    Bu ürün MEKs Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MEKs'ten Masa Üstü Telefon Standı, Telefon ve Tablet Tutucu Stant, Yükseklik ve Bakış Açısı Ayarlanabilir İşlevsel Telefon Tutucu ve Tablet Standı KALİTELİ MALZEME:Sert kompozit malzemeden yapılmış ana strüktürü, yaylı ve esnek Telefon ve Tablet tutucu tırnakları, çizilmeyi önleyici yumuşak silikon kaplamalı yaslanma yüzeyi ile son derece şık, kullanışlı ve sağlam bir üründür. Ağırlığı arttırılmış zemine oturma tabanı, altına kayma önleyici silikonlar ilave edilerek devrilme ve kayma riski ortadan kaldırılacak şekilde tasarlanmıştır. İŞLEVSELLİK:Evde ve ofiste masa üstü kullanıma uygun olup her türlü telefon ve tableti taşıma özelliğine sahiptir. Düşeyde göz hizası için yükseklik ayarı yapmaya imkân sağladığı gibi, taşıyıcı ayağın 90 derece, yaslanma yüzeyinin ise 180 derece hareket edebilme kabiliyeti sayesinde bakış açısına uygun sınırsız duruş özelliği sunmasıyla da son derece kullanışlı ve işlevsel bir üründür. Gerek telefon gerekse tablet hem yatay hem düşey pozisyonda kullanılabilmektedir. Kullanım esnasında cihazın şarj edilebilmesine engel olmayacak şekilde tasarlanmıştır. Katlanıp kapatılabilme özelliği sayesinde çantada ve cepte rahatlıkla taşıma kolaylığı sağlamaktadır. RENK:Ürün Siyah ve Beyaz renkte satışa arz edilmiştir. MARKA DEĞERİ:Kalite ve itibardan ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan, ürün çeşitliliğini özellikle kendi imalatı ve markası altında genişletmeyi hedefleyen firmamız, ürünü MEKs marka patentiyle satışa sunmuştur.
Geri Bildirim Ver