megatrend Plasma Storm Lamp - Işıklı Plazma Küre Sihirli Cadı

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
643,80 TL

Ürün Bilgileri

megatrend Plasma Storm Lamp - Işıklı Plazma Küre Sihirli Cadı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarkaEvreni Satıcı Ünvanı: TOLUNAY SIVASLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7700623201
    Bu ürün MarkaEvreni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLAZMA KÜRE, CADI KÜRESİ Evinizin güzelliğine güzellik katacak şık ve dekoratif bir ürün. Gece odanızda inanılmaz görüntüler yaratacak yada partilerinizde evinizi süslemek ve muhteşem bir ortam yaratmak için kullanabileceksiniz. Işıkla ve elektrikle oynamanın keyfine varın. Parmağını dokundurduğunuz anda bütün ışık parmağınıza yönlenecek ve hoş bir görüntü yaratacak. Kesinlikle elinize hiçbir acı hissi vermez. Boyut: Ürünün tümünün yerden yüksekliği 14 cm dir.Cam küre 10 cm gelmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah,
Geri Bildirim Ver

Megatrend DE1257 Müzikli Işıklı Plazma Sihirli Cadı Küresi

Megatrend müzikli ışıklı plazma küre, kaliteli ve eğlenceli bir üründür. Bu ürün sayesinde siz de masallardaki cadıların her şeyi görüp öğrendiği bu sihirli kürelerden birine sahip olabilirsiniz. Oldukça gerçekçi özelliklere sahip olan bu ışıklı küreyi pek çok farklı amaçla kullanmanız mümkündür. Bu ürünü ışıklı kürelerden hoşlanan bir sevdiğinize ya da sihir temalı fantastik yapımları takip eden miniklere hediye edebilirsiniz. Son derece farklı ve büyüleyici görünen bu ışıklı küreyi yıllar boyu zevkle kullanabilirsiniz. Ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Elektrikle çalışır
  • Çok renkli ışığa sahiptir
  • Dekoratif ve eğlence amaçlı kullanıma uygundur

Megatrend Müzikli Işıklı Plazma Kürenin Özellikleri

Megatrend Müzikli Işıklı Plazma Kürenin Özellikleri

Megatrend müzikli ışıklı plazma kürenin toplam uzunluğu 22 cm'dir. Cam kürenin çapı ise 12,5 cm'dir. Bu küre, elinizle rahatlıkla kavrayabileceğiniz bir ebata sahip olduğu için ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Rahat kullanımının yanı sıra göz dolduran bir dekorasyon ürünü olan bu ışıklı küre, elektrik ile çalışır. Böylece dilediğiniz zaman ürünü bir elektrik prizine takarak çalıştırabilirsiniz. Işıklı kürenin fişi, tüm yerel elektrik prizlerine uygundur. Ürünün kablosu ise ideal uzunluktadır. Işıklı kürenin camı tamamen şeffaf, kaidesi ise siyah renktedir. Bu sayede küre, hemen her dekorasyona kolayca uyum sağlar. Megatrend müzikli ışıklı plazma küreyi çalıştırdığınızda ürünün içinde renkli elektrik dalgaları oluşmaya başlar. Işık saçan bu dalgaları elinizle kontrol edebilirsiniz. Parmağınızı nereye koyarsanız ışık da oraya yönelir.

Megatrend Müzikli Işıklı Plazma Küre Ne İçin Kullanılır?

Megatrend Müzikli Işıklı Plazma Küre Ne İçin Kullanılır?

Megatrend müzikli ışıklı sihirli cadı küresi, eğlence amaçlı kullanılan bir üründür. Bu ürünle çeşitli oyunlar üretebilir, fal bakabilir, fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz. Işıklı küreyi dekoratif amaçlı kullanmanız da mümkündür. Bu küre, özellikle mistik ya da eğlenceli bir ambiyans yaratmak isteyenler için ideal bir üründür. Gece lambası olarak da tercih edebileceğiniz bu ışıklı küreyi partilerinize farklı bir hava katmak amacıyla kullanabilirsiniz. Megatrend plasma storm lamp, sihir ve büyü temalı çekimlerde de tercih edilebilir. Bu ürünü dizi, film, klip ve benzeri çekimlerde hatta sahnede bile kullanmanız mümkündür. Elektrik dalgalarının son derece canlı yansıması, tüm ışığın parmağınızı koyduğunuz yere toplanması ve küreyi sıvazladıkça renklerin yer değiştirmesi ürünü gerçekçi kılan özelliklerdendir.

Megatrend Müzikli Işıklı Plazma Küreyi Kimler Alır?

Megatrend Müzikli Işıklı Plazma Küreyi Kimler Alır?

Megatrend müzikli ışıklı plazma küreyi farklı dekoratif eşyalara ilgi duyan herkes satın alabilir. Bu ürün, hemen her kullanıcı tarafından ilgiyle karşılanır. Aynı zamanda bu küre, çocukların da dikkatini çekebilir. Ürün, teninizin cam ile temas eden bölgelerinde herhangi bir tahrişe sebep olmaz. Küre içindeki elektrik dalgalarının elinizi takip etmesi, tamamen bir ışık oyunudur. Bu esnada gerçek bir tepkime ortaya çıkmaz. Bu nedenle ışıklı küreyi çocuklar için bile satın alabilir ve güvenle kullanabilirsiniz. Bu küre; özellikle fal, enerji ve spiritüel temalı videolar çeken içerik üreticileri için ideal bir üründür. Bu küreyi videolarda hem arka plan unsuru hem de durugörü aracı olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü bir sevdiğinize armağan etmek amacıyla da satın alabilirsiniz. Bu küreyi daha önce satın alan kullanıcıların deneyim ve görüşlerinden faydalanmak için Megatrend müzikli ışıklı plazma küre yorum sayfasını inceleyebilirsiniz. Siz de bu sihirli küreyi Trendyol'dan hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilir, ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.