MEGA KANYON Kişiye Özel Tasarım Saatli Ahşap Gemi Maketi, El Yapımı Led Işıklı

1.099,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

MEGA KANYON Kişiye Özel Tasarım Saatli Ahşap Gemi Maketi, El Yapımı Led Işıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEGA KANYON Satıcı Ünvanı: PAPATYA YİĞİTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3806229019000001 Vergi Kimlik Numarası: 7860331256
    Bu ürün MEGA KANYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kişiye Özel Tasarım Saatli Ahşap Gemi Maketi, El Yapımı Led Işıklı Sevdikleriniz için tüm hediyeler değerli olsa da, bazı hediyeler tasarımıyla daha da özeldir. Bu yüzden sizler için muhteşem bir hediye hazırladık. GEMİ HAKKINDA : Gemimiz tamamen el emeğidir. Ahşap malzemenin işlenmesi, boyanması hepsi usta ellerden çıkmaktadır. Son derece kıymetli ve anlamlı bir hediyedir. Gemimiz özel çift kat verniklidir. Kaide dahil gemi ölçüleri : 40 cm * 46 cm * 8.5 cm SAAT HAKKINDA : Saatimiz metal gold renklidir. Pil ömrü 2 yıldır. Pil bitiminde saati yuvasından basitçe çekerek çıkarabilir ve pilini değiştirebilirsiniz. Ayarlı ve çalışır durumda gönderilmektedir. AHŞAP KAİDE (geminin alt kısmında) : Fırınlanmış ahşap malzemeden yapılmıştır. Bu alana dilerseniz isim soyisim, tarih, söz, firma adı vs yazabilirsiniz. Metal plakaya sıcak baskı yapılarak hazırlanmaktadır. LED IŞIK : Gemimizle beraber sizlere gönderilmektedir. Pilleri takılı ve kontrolleri yapılmıştır. Dilediğiniz gibi geminize led ışığı yerleştirebilirsiniz. PAKETLEME ve KARGO : Hediyeniz kendi özel dayanıklı kutusunda sizlere ulaştırılmaktadır. Kırılma, çizilme vs gibi durumlar yaşanmamaktadır. Özenli ve hassas olarak paketlenmektedir. ÖNEMLİ : İndirimlerimizden ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayınız. Mutlu Alışverişler Dileriz.
Geri Bildirim Ver