MEFGLOBAL Artdeco Akrilik Boya 140 ml Bebek Mavi Akrilik Boya (12 ADET)

239 TL
(19,92 TL / adet)

Ürün Bilgileri

MEFGLOBAL Artdeco Akrilik Boya 140 ml Bebek Mavi Akrilik Boya (12 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONABANA Satıcı Ünvanı: MEF TEKNOLOJİ KIRTASİYE BİLİŞİM OTOMOTİV TEKSTİL GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614171056700001 Vergi Kimlik Numarası: 6141710567
    Bu ürün ONABANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artdeco Akrilik Boya 140 ML Akrilik Boya (12 Adet) Artdeco Yeni Formül akrilik su bazlı boyalardır. Tuval, ham ahşap, cam, metal, porselen, polyester, seramik, karton vb. yüzeylerde uygulanabilir. Kuruduğunda suya dayanıklı bir tabaka oluşturur. Profesyonel sanatçıların ve hobi olarak resim yapanların en sık tercih ettiği boya çeşitlerinden biri akrilik boyalardır. Kullanımı daha pratik ve temiz olan boyaların renkleri ışığa dayanıklı ve kalıcıdır. Özellikle tuval üzerinde çalışan kişilerin tercih ettiği akrilik boya, hemen hemen her yüzey kullanımı için uygundur. Akrilik boya, yüzeylere rahat bir şekilde tutunur ve kalıcıdır. Rahat tutunması ve kolay kullanılmasının yanı sıra yüzeylerden kolay temizlenmesi de tercih edilmesinin önemli nedenlerindendir. Akrilik boyalar canlı renkler ortaya çıkardığı için hayalinizdeki kompozisyonu tam olarak yansıtmanızı sağlar. Zengin bir renk yelpazesine sahip olan boyalar
  • toprak renginin tonları, göz alıcı kırmızılar, mavinin her tonu, pastel renkler ve çok daha fazlası ile içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarır. Tuval ve ahşap zeminler dışında da birçok alanda kullanılan akrilik boyalar Artdeco, Talens, Pebeo, Maries gibi birbirinden farklı ve kaliteli markalar tarafından sanatseverlerle buluşturulur. Akrilik boyayı nerede kullanılacağınız tamamen sizin hayal gücünüz ile ilişkilidir. Hayal gücünüzü harekete geçirecek seçimler yapmak için acele edin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
  • Parlaklık (Ansilümen) Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver